«Ανίκανη ή… βαλτή η ασφάλεια του Τραμπ;»: Οργιάζουν οι φήμες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Trumps-gunshoot-in-USA

Κάτι που σκέφτηκαν πολλοί από την πρώτη στιγμή!

Με τον Ντόναλντ Τραμπ να έφυγε με μία απλή γρατζουνιά από το σημείο όπου δέχθηκε πυρά, αρχίζουν να οργιάζουν οι φήμες γύρω από τις συνθήκες της απόπειρας δολοφονίας του!

Δημοσιεύοντας βίντεο και χάρτες στα social media αρκετοί είναι εκείνοι που εκφράζουν την εύλογη απορία τους σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας στον χώρο κατά τον οποίο ο Τραμπ παραχώρησε ομιλία.

Υπολογίζεται πως ο δράστης, που ταυτοποιήθηκε ως ένας 20χρονος άνδρας, επιχείρησε από μία απόσταση περίπου 100 μέτρων να σκοτώσει τον Τραμπ, λειτουργώντας ως ελεύθερος σκοπευτής.

ΩΣΤΟΣΟ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που απορούν με τη στάση της ασφάλειας του Ντόναλντ Τραμπ να μην ασφαλίσει ή έστω ελέγξει ένα κτίριο που βρίσκεται σε ευθεία -δίχως άλλες παρεμβολές- με το βήμα όπου θα μιλούσε ο πρώην πρόεδρος.

Δείτε το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο δράστης και το σημείο της ομιλίας του Τραμπ:

Μέχρι και ο Έλον Μασκ εξέφρασε τις αμφιβολίες του, κάνοντας λόγο ακόμα και για «σκόπιμη» ενέργεια από τους άνδρες της ασφάλειας του Τραμπ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αν ήταν ο Μπάιντεν μέχρι 10 ντρον θα πετούσαν…Όχι στα εκατό αλλά στα δέκα χιλιόμετρα θα είχε φύλαξη . Για την Αμερική μιλάμε…. Δεν είναι μόνο να κάνεις με το σώμα σου ανθρώπινη ασπίδα.Η σφαίρα όταν έρχεται είναι να μην σε βρει. Μετά ….

  2. Προστάτεψαν τον Πρόεδρο με τα σώματα τους. Το Secret Service της Αμερικής είναι οι καλύτεροι φύλακες στον κόσμο και φάνηκε ξεκάθαρα πως είναι άριστα εκπαιδευμένοι.

  3. Δεν νομίζω να ήταν βαλτή η ασφάλεια του Τραμπ γιατί απλούστατα αν ήταν βαλτή την ώρα που ο Τραμπ ήταν κάτω θα τον σκότωναν με μια σφαίρα στο κεφάλι και θα λέγανε ότι τον σκότωσε ο 20χρονος από την ταράτσα. Πιστεύω ότι η ασφάλεια του μπορεί να ήταν ανίκανη αλλά δεν πρέπει να έχει σχέση με συνωμοσίες.

  4. Η ασφάλεια αλλαζει αυτοματα ειναι νομος στην Αμερικη!!

  5. Παπαρια ριγανατα! Ευτυχως τον πηρε ξυστα! Αντε γιατι πολυ αναλυση πεφτει!

Comments are closed.