Ανακοίνωση Fraport: Κλείνουν αεροδρόμια για αναγκαία έργα αναβάθμισης

Κοινοποίηση:
aeroplano-thesis

Από τις 10 Δεκεμβρίου μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, το αεροδρόμιο Ρόδου θα κλείνει για 48 ώρες κάθε εβδομάδα. Η απόφαση αυτή ελήφθη από την εταιρεία Fraport, η οποία είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των αεροδρομίων στην Ελλάδα. Οι εργασίες αναβάθμισης είναι απαραίτητες προκειμένου να βελτιωθούν οι υποδομές και οι υπηρεσίες του αεροδρομίου.

 

Το αεροδρόμιο θα παραμένει κλειστό από τις 6 το απόγευμα της Τρίτης έως τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης. Αυτό σημαίνει ότι οι επιβάτες που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν μέσω Ρόδου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους την αλλαγή στο πρόγραμμα πτήσεων τους.

Επιπλέον, το αεροδρόμιο Μυκόνου θα κλείσει από τις 25 Ιανουαρίου έως τις 15 Φεβρουαρίου 2025, ενώ το αεροδρόμιο Σαντορίνης θα είναι κλειστό από τις 8 Ιανουαρίου έως τις 23 Ιανουαρίου 2025. Αυτές οι αναστολές λειτουργίας είναι επίσης αποτέλεσμα αναγκαίων εργασιών αναβάθμισης.

Κατά τη διάρκεια των περιόδων κλεισίματος, οι πτήσεις επείγοντος χαρακτήρα όπως οι αεροδιακομιδές, οι πτήσεις έρευνας και διάσωσης, καθώς και άλλες κρατικές πτήσεις εθνικού χαρακτήρα θα συνεχίσουν να εκτελούνται κανονικά. Επιπλέον, όλες οι υπηρεσίες στα αεροδρόμια θα παραμείνουν διαθέσιμες για το κοινό.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response