Ανασχηματισμός: Οι αμετακίνητοι, αυτοί που αλλάζουν χαρτοφυλάκιο και τα νέα πρόσωπα

Κοινοποίηση:
438137455_969701021263066_6598310859233953706_n-1

Το αρνητικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών οδηγεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο να προχωρήσει σε έναν δομικό ανασχηματισμό με βασικό στόχο τη δυναμική επανεκκίνηση και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Αν και ο ανασχηματισμός είναι μοναδικό προνόμιο του πρωθυπουργού οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταλήξει στις αλλαγές των προσώπων και είναι θέμα ημερών να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Με δεδομένο πως το σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός θα λείπει στην Ελβετία για τη συνδιάσκεψη για την Ουκρανία και τη Δευτέρα μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για άτυπο συμβούλιο, το σενάριο ο ανασχηματισμός να ανακοινωθεί αύριο το απόγευμα είναι το πλέον πιθανό.

Μάλιστα, αναμένεται να γίνει το υπουργικό συμβούλιο και η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, και εν συνεχεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει τις παραιτήσεις των υπουργών που θα δουν την πόρτα της εξόδου.

Αναφορικά με τους αμετακίνητους υπουργούς, σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ αυτών είναι ο Νίκος Δένδιας, Μάκης Βορίδης, Άκης Σκέρτσος, ο Παύλος Μαρινάκης, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Γιώργος Γεραπετρίτης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχετικά με το ποιοι θα αλλάξουν χαρτοφυλάκιο, τα ονόματα που παίζουν είναι του Χρήστου Σταϊκούρα, του Θοδωρή Σκυλακάκη, Νίκου Παπαθανάση, Νίκης Κεραμέως και Δόμνας Μιχαηλίδου.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες στο νέο κυβερνητικό σχήμα αναμένεται να μπουν ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Θάνος Πλεύρης και ο Νότης Μηταράκης.

Επίσης, κάποιες πληροφορίες θέλουν τους Μακάριο Λαζαρίδη, Δημήτρη Μαρκόπουλο και Κώστα Γκιουλέκα να αναλαμβάνουν κάποια κυβερνητική θέση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κι’ εγω νομιζα οτι θα χρησιμοποιησει καποιους απο την καβαντζα, που και καλα “αντισταθηκε” στο νομοσχεδιο υπερ των ομοφυλοφιλων, μηπως και μετριασει τις αντιδρασεις! Αλλωστε το θεμα το ενεταξε στις δημοσιες δηλωσεις του και επισης παραδεχθηκε οτι τους στοιχισε εκλογικα!

    Υ.γ. Στο μεταξυ οι περισσοτεροι των “αρνητων”, ειναι Μασω’νοι και Ο’β’ριοι! 😂!

Comments are closed.