Αναταραχή στην Αριζόνα: Καταζητείται άντρας που απείλησε τη ζωή του Ντόναλντ Τραμπ

Κοινοποίηση:
trump

Συναγερμός έχει σημάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς μετά από μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ στις 13 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, ένας άλλος άνδρας έχει εκφράσει απειλές για να σκοτώσει τον πρώην πρόεδρο και νυν υποψήφιο στις επόμενες αμερικανικές εκλογές.

 

Η αστυνομία της Αριζόνα βρίσκεται σε αναζήτηση του Ronald Lee Syrvud, ο οποίος έχει καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα και έχει απειλήσει τη ζωή του Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο Syrvud κυκλοφορεί ελεύθερος στην περιοχή των συνόρων όπου ο πρώην πρόεδρος προγραμματίζει να πραγματοποιήσει ομιλία.

Εναντίον του Ronald Lee Syrvud υπάρχουν αρκετά εκκρεμή εντάλματα και οι αρχές έχουν δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του.

 

Η εκδήλωση του Τραμπ θα πραγματοποιηθεί στα σύνορα σε ανοιχτό χώρο και ήδη οι Αρχές έσπευσαν να ενισχύσουν την ασφάλειά του.

Να σημειωθεί πως σε λίγες ώρες ο Ντόναλντ Τραμπ θα βρεθεί στη Σιέρα Βίστα της Αριζόνα για να «αντιμετωπίσει τη μάστιγα της εγκληματικότητας των μεταναστών» που έχει εξαπολύσει στην Αμερική η Κάμαλα Χάρις, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: