Αναταραχή στον εθνικό χώρο! Γνωστή ποινικολόγος συγκροτεί φορέα για τις ευρωεκλογές!

Κοινοποίηση:
ΠΟΙΟΣ

Αναταραχή στον εθνικό χώρο! Η άνοδος της εθνικής ΕΛΙΤ στην Ευρώπη πλέον θεριεύει και συμπαρασύρει και τον ελληνικό εθνικισμό και πατριωτισμό. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως γνωστή ποινικολόγος και άλλες προσωπικότητες του «χώρου» εργάζονται πυρετωδώς για τη συγκρότηση νέου πολιτικού φορέα, εκπροσωπώντας τον πατριωτικό χώρο στις επερχόμενες ευρωεκλογές και αναμένοντας πως το ποσοστό θα είναι διψήφιο!

Λίγος καιρός έμεινε πλέον και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο νικητής αυτής της εκλογικής αναμέτρησης θα είναι ένα και θα είναι πρόσωπο έκπληξη!

Τις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να γράψουμε περισσότερα! Μείνετε συντονισμένοι…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Βλεπω ίδρωσαν καποιοι στο ακουσμα το ονοματος της Β.Π. ….Ξυδακι που ονειρευόσασταν καρεκλες κλπ. Σπιτια σας τωρα να κανεται και καμια δουλεια…Απο Ελ.Πλυση μεχρι χα και Εθνικα Κουτελα

  2. Έβριζαν τον Στίγγα για την νουδουλη εκπροσωπο τυπου και τώρα οι ίδιοι θα υμνουν την νουδουλη αρχηγο πατριωτικου κόμματος. Τους δουλεύει κανονικοτατα ο ναζι.

  3. Τα δίνει όλα στην νέα δημοκρατία ο έγκλιστος για να τον αφήσουν ελεύθερο. Μέχρι και κόμα δεκανίκι της νουδου θα στηρίξει με επικεφαλής πρωην; νεοδημοκρατισα.

  4. Ρε παιδιά που είναι ο πατριωτικός χώρος και πότε παρουσιάσθηκε;;; Είδαμε το Βελόπουλο τον Στιγγα και τον άλλο το δάσκαλο του ΝΙΚΗ!! Άφαντοι τελείως οι δύο τελευταίοι! Κάπως ο Βελόπουλος έστω κάτι λέει!!!! Όλος ο υποτιθέμενος πατριωτικός χώρος είναι μια σκέτη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!!

  5. δεν πιστευω να ειναι η μαρουπα που ειχε κατεβει υποψηφια βουλευτινα με τον γαπ;

  6. Οπου ακούτε εθνικό χώρο κατουράτε να φύγουμε ! Με εγγύηση.
    ΥΓ : Το ίδιο και όταν ακούτε προοδευτικός χώρος και αμπάρια μέντολες.

  7. δεν γνωριζω ποια ειναι ….αλλα ο
    Σπυρος Παγιατης (που εκανε αγωνα εναντια στα εμβολια) την βοηθαει

  8. Η γνωστή δικηγόρος του Ηλία που έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική .Η γνωστή ποινικολόγος που έχει επαφές με υπουργούς της ΝΔ . Για ποιον εθνικό χώρο λέτε η κυρία αυειναι νέα δημοκρατία καλά της τα είχε πει στο εφετείο ο Λαγός την ώρα που τολμούσε να σαμποτάρει την υπερασπιστική γραμμή. Τέρμα τα ψέματα του Λιάκου..

  9. Γνωστή ποινικολόγος, προερχόμενη εκ της νέας δημοκρατίας και υπερασπίστρια Αλβανών και τράπερ;

  10. Κυριοι,λιγη σοβαροτης δεν εβλαψε ποτε κανεναν. Ελεος πια με τον καθε δικηγορισκο,την καθε ανεγκεφαλη και καθε χαροκαμενο που βγαινει να κανει την πασαρελα του. Ο κοσμος βαρεθηκε, καταντησε πανηγυριωτικο θεαμα ολο αυτο. Λυπαμαι πραγματικα μια χωρα – πρωιναδικο εχει γινει. Λυπαμαι.

  11. Δεν ακούω τίποτα για τον Ηλία Κασιδιαρη…
    Ξέρει κανείς τίποτα?
    Λέγανε ότι τα καθάρματα που λένε ότι κυβερνούν θα Τομ αφήσανε…

  12. πολυ γέλιο οταν οι τρελοχουνταιοι μαλωνουν μεταξυ τους για ψηφους

  13. ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Είμαστε πολλοί κ είμαστε μαζί σου Ηλία!!!!
    Ήσουν είσαι κ θα συνεχίσεις να είσαι ο φόβος τους !!!!!!

    1. Καλά όσο ο Κούλης είναι στα πράγματα έχει τον τρόπο να διαλύει ότι είναι δεξιότερα του ειδικά πατριώτες που δε λένε τόσα χρόνια και ειδικά τώρα με όσα γίνονται να καθίσουν και να φτιάξουν ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο. Το θέμα δεν είναι ένας να έχει ένα ποσοστό οπαδών και φανατικών αλλά να εμπνεύσει και να πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό όσων απέχουν απ’την κάλπη. Όλα τα υπόλοιπα είναι για τους οπαδούς και για μικρά παιδιά.

  14. ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΒΙΖΙΤΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ?!?

  15. Ε, ρε αναχώματα της κονόμας για την γκλαμουρια, το Life style και να κοκορευομαστε, στα καφενεία, στα lounge cafe και στα κέντρα αισθητικής και ομορφιάς. Λες και η οποιαδήποτε πολιτική ιδεολογία στην εφαρμογή της, έχει να κάνει με το κουτσομπολιό της κάθε κυρά Κατίνας και του κάθε καφενοβειου που ανέκαθεν έριχνε στο ίδιο επίπεδο την εκάστοτε πολιτική αποδεκτή ή μη αποδεκτή(αναλόγως τις προτιμήσεις του καθενός), με την ομάδα του στο ποδόσφαιρο. Μια ζωή από μικρό παιδί έως τώρα,αυτό συνέβαινε στην χώρα και ίσως να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας που βρισκόμεθα ως λαός σε αυτό το χάλια επίπεδο.

  16. Το ΕυρωΚοινοβούλιο πληρωνει αδρά τα Μέλη του . Κορόιδα είναι να αφήσουν τήν μάσα από όλες τίς πλευρες ;

    1. Για το μόνο που αξίζει αυτή,είναι για βιζιτα στο Nτουμπαι.

  17. Το θέμα είναι ο πατριωτικός χώρος να εκφραστεί ως ένα κόμμα μοναδικό και να χωρέσει μέσα τους πάντες. Αλλά βλέπω πάλι καμιά φωτοβολίδα να εμφανιστεί απλώς για να γίνει το παιχνίδι του συστήματος. Όσοι λένε ότι είναι πατριώτες αν δεν καθίσουν στο τραπέζι και να βάλουν πάνω απ’όλα την Ελλάδα και να βγει λευκός καπνός χωρίς ιδιοτέλεια τότε κάτι μπορεί να γίνει, αλλιώς μια απ’τα ίδια.

  18. Δεν τσιμπάμε!!!ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!

Comments are closed.