Ανατριχιάζει το κρυφό σύμβολο που υπήρχε στο χαρτονόμισμα των 500 δραχμών με τον Καποδίστρια! Θα σοκαριστείτε!

Κοινοποίηση:
kapodistriadraxmes

Είχατε παρατηρήσει ποτέ το κρυφό σύμβολο που έκρυβε το χαρτονόμισμα των 500 δραχμών με τον Καποδίστρια; Θα ανατριχιάσετε με αυτό που ανακαλύπτουμε πολλά χρόνια μετά.

Χαρτονομίσματα με κρυφά σύμβολα, λάθος υπογραφές, δαίμονες, μασονικά σύμβολα και αριθμοί των Ιλλουμινάτι.

Στο χαρτονόμισμα των 500 δραχμών με τον Καποδίστρια, στην άνω δεξιά γωνία σχηματίζεται ένα εξάκτινο αστέρι ενώ κάτω δεξιά υπήρχε ένα κτίριο χωρίς να αναγράφεται η ταυτότητά του. «Πρόκειται για το θέατρο της Κέρκυρας που καταστράφηκε κατά την διάρκεια του Β’ παγκοσμίου Πολέμου και αποτέλεσε το πρώτο σημείο συνάντησης της στοάς «Ανατολή», της πρώτης μασονικής στοάς της Ελλάδας. Εντύπωση προκαλούσε και το κεντρικό σημείο του χαρτονομίσματος, όπου υπήρχε μια μασονική χειραψία δυο χεριών που περιβάλλονται από ένα ουροβορο όφι – χαρακτηριστικό μασονικό σύμβολο – και όλα αυτά πάνω από ένα βιβλίο όπου πολλοί μελετητές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για την «Σολομωνική» υποστηρίζει ο Χρήστος Κασταμονίτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Το σπίτι που είναι στο 500 αρικο είναι το σπίτι του Καποδίστρια, προς τα (Μουράγια) πίσω από το Βασιλικό παλάτι, που είναι στη πλατιά Σπιανάδα. Δεν ειναι το Παλιο Δημοτηκο θεατρο. Χωρις ανφιβολεια. Έχουμε περάσει 500 φορές πόστα από αυτό το κτήριο

  2. Με ένα 500ρικο επινα ένα καφέ, αγόραζα ένα πακέτο Ολντ νέιβι, έτρωγα ένα πιτόγυρο και έπινα μια μπυρα !!!
    Είχα κι ρέστα

    1. Ναι τα εκανες αυτά με ένα πεντακοσαρικο αλλα επαιρνες δυο χιλιαρικα μεροκαματο,ασε σκατα ηταν και τοτε.

  3. τραβα κανε ενα διαλογο με ενα μασονο και ενα διαλογο με εναν βρομα. Στην δευτερη περιπτωση η μονη συνδιαλαγη λεκτικη που μπορεις να κανεις ειναι να πιασεις μια καρεκλα για να του τη φερεις στη μαπα για να προστατευτεις…

  4. Το σπίτι που απεικονίζεται ήταν το αρχοντικό του Καποδίστρια. Το οποίο μετά τον θάνατό του χρησιμοποιήθηκε ως κατοικία του προέδρου της Γερουσίας των Ιονίων νήσων. Πλέων υπάρχει και στεγάζει το τμήμα μετάφρασης του Ιονίου Πανεπιστημίου.

  5. Ας ζουσε το 500 και να ειχα 20 Κιλα απάυτο και δεν με εννοιαζε οτι κρυφα σηματα ειχε.

Comments are closed.