Ανατροπές: Ο γιατρός του Μάθιου Πέρι παραδέχεται την ευθύνη για τον θάνατό του

Κοινοποίηση:
dikaiosini-1-1

Ο 54χρονος Μαρκ Τσάβες, ένας από τους δύο γιατρούς που κατηγορούνται για τον θάνατο του ηθοποιού Μάθιου Πέρι, παραδέχτηκε την ενοχή του σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Λος Άντζελες. Ο θάνατος του Πέρι, ο οποίος συνέβη τον Οκτώβριο του 2023, αποδόθηκε σε υπερβολική δόση κεταμίνης.

 

Ο Τσάβες δήλωσε ένοχος για «συνωμοσία σχετικά με τη διανομή κεταμίνης», γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ποινή φυλάκισης που φτάνει έως και τα 10 χρόνια.

Είχε προηγηθεί, τον Σεπτέμβριο ο αποδοχή από τον Τσάβες συμφωνίας με την εισαγγελία περί ομολογίας ενοχής, για να αποφύγει τη δίκη.

Μέσω του συνηγόρου του, Ματ Μπίνινγκερ, τότε δήλωσε «μετανιωμένος» για την πράξη του. «Ο πελάτης μου αποδέχεται την ευθύνη (που του αναλογεί). Κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να συνεργαστεί… και είναι απίστευτα μετανιωμένος», έχει πει ο Ματ Μπίνινγκερ σε δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο.

Να σημειωθεί ότι άλλος γιατρός, ο Σαλβαδόρ Πλασέντσια γνωστός και με το όνομα «Dr P», κατηγορείται ότι αγόρασε κεταμίνη από τον Τσάβες για να την πουλήσει σε πολύ υψηλότερη τιμή στον ηθοποιό.

Η Τζάσβιν Σάνγκα, γνωστή και ως «η βασίλισσα της κεταμίνης», κατηγορείται ότι προμήθευσε τη δόση που σκότωσε τον 54χρονο ηθοποιό.

Η δίκη των ανωτέρω έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο.

Υπενθυμίζεται ότι πέντε άτομα, συμπεριλαμβανομένου του Τσάβες, έχουν κατηγορηθεί σε σχέση με τον θάνατο του Πέρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response