Ανατροπές στην υπόθεση δολοφονίας της 84χρονης – Τι λένε οι οικείοι της

Κοινοποίηση:
ekab-astinomia-2762024-412

Ανησυχία και αγωνία επικρατούν στους συγγενείς της 84χρονης γυναίκας, καθώς περιμένουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια πίσω από την τραγική της απώλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το MEGA, άτομα από τον στενό κύκλο της θύματος έχουν προσφέρει νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Το πτώμα της ηλικιωμένης ανακαλύφθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου από έναν ξάδερφο της, ο οποίος ανησύχησε όταν δεν είχε λάβει νέα της για πάνω από μία ημέρα. Η αστυνομία χρειάστηκε τη βοήθεια κλειδαρά για να εισέλθει στο σπίτι και να εντοπίσει τη γυναίκα νεκρή. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ξαδέρφου, υπάρχουν ενδείξεις ότι παπούτσια είχαν πατήσει σε κηλίδες αίματος στον τόπο του εγκλήματος.

Οι συγγενείς παραμένουν σε κατάσταση αναμονής, ελπίζοντας ότι οι έρευνες θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη των συνθηκών γύρω από τον θάνατο της 84χρονης. Οι λεπτομέρειες που προκύπτουν συνεχώς εντείνουν την αγωνία τους για το τι πραγματικά συνέβη.

Τι υποστήριξε φίλη του θύματος

Φίλη της 84χρονης υποστήριξε πως ένα άτομο από το περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, την κακοποιούσε συστηματικά.

«Ήταν ψυχούλα και λυπόταν. Αυτός την έδερνε όταν ήταν εδώ κι ύστερα τον λυπόταν κιόλας[…] Μου είχε πει ”με δέρνει και με διώχνει από το σπίτι”. Το σπίτι ήταν δικό της», υποστήριξε η φίλη του θύματος.

Τι αναφέρουν οι συγγενείς

Περισσότερες πληροφορίες για το χαμό της άτυχης γυναίκας έδωσαν οι συγγενείς της 84χρονης, υποστηρίζοντας πως δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν. Θεωρούν, μάλιστα, απίθανο το έγκλημα να διαπράχθηκε από κάποιο άτομο του περιβάλλοντός της.

Όπως υποστήριξε συγγενής, «δεν είχε δώσει δικαίωμα πουθενά, ήταν κοινωνικός τύπος».

Κατά τις πληροφορίες, η 84χρονη είχε μεγάλη περιουσία και η Ελληνική Αστυνομία αποπειράται να διαπιστώσει αν υπήρξε καβγάς για περιουσιακά ζητήματα, ή αν το θύμα είχε δεχθεί πιέσεις να μεταβιβάσει χρήματα ή ακίνητό της σε κάποιο άτομο.

 

Γνωστός της 84χρονης ο δράστης;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πόρτα του σπιτιού της 84χρονης δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Το συγκεκριμένο στοιχείο οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα πως ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος.

Ανάστατο ήταν το διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε η 84χρονη, με την αστυνομία να μην αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response