Ανατροπή βυτιοφόρου – Κινέτα: Έσβησε η φωτιά στην Αθηνών – Κορίνθου μετά από την πυρκαγιά στο 56ο χλμ. – Εκτροπές στο ρεύμα προς Αθήνα

Κοινοποίηση:
Sequence-01.00_48_43_04.Still275-768x432

Πυρκαγιά ξέσπασε στο 56ο χλμ. Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Κινέτας, μετά από ανατροπή βυτιοφόρου. Στο σημείο επιχειρούσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα και εντέλει κατασβέστηκε.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είχε επίσης φτάσει στο σημείο. Ο οδηγός αρχικά αιμορραγούσε αλλά είχε επαφή με το περιβάλλον και επικοινωνούσε με τους διασώστες.

Δυσχέρεια παρατηρήθηκε στην κυκλοφορία των οχημάτων στο ίδιο χιλιόμετρο, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά σε τρεις λωρίδες κυκλοφορίας (μεσαία, δεξιά λωρίδα και Λ.Ε.Α.) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Πραγματοποιείται εκτροπή οχημάτων από δυνάμεις της Τροχαίας στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και πρόκειται να πραγματοποιηθεί άμεσα μετάγγιση του φορτίου.

Κοινή ανακοίνωση ΕΛΑΣ – Πυροσβεστικής

Λόγω ανατροπής φορτηγού στο 56ο χλμ. Ν.Ε.Ο.Α.Κ. και εκδήλωσης πυρκαγιάς σε αυτό πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από δυνάμεις της Τροχαίας στο σημείο, ενώ η Πυροσβεστική επενέβη άμεσα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς και ένα ακόμη ειδικό όχημα επέμβασης σε τεχνολογικά συμβάντα.

Η πυρκαγιά, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής περιορίστηκε στο χώρο της μηχανής του βυτιοφόρου και δεν επεκτάθηκε περαιτέρω.

Αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά σε τρεις λωρίδες κυκλοφορίας (μεσαία, δεξιά λωρίδα και Λ.Ε.Α.) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο. Πραγματοποιείται εκτροπή οχημάτων από δυνάμεις της Τροχαίας στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και πρόκειται να πραγματοποιηθεί άμεσα μετάγγιση του φορτίου από την αρμόδια εταιρεία.

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ ελαφρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Κορίνθου.

Προανάκριση διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

40750c1106cf4ba888c38445210577b2

 

kineta_ethniki

kineta-1200x669-1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: