Ανατροπή καιρού: Ισχυρές καταιγίδες θα χτυπήσουν τη Δυτική Ελλάδα

Κοινοποίηση:
kairos-broxi

Συναγερμός έχει κηρυχθεί εκ νέου στην Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο, καθώς και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων των Ιόνιων Νήσων, της Ηπείρου και της Πελοποννήσου, λόγω αναμενόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων που θα εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες.

 

Η επιτροπή αξιολόγησης κινδύνου αποφάσισε να αποστείλει προληπτικό μήνυμα μέσω του αριθμού “112” στους κατοίκους των εν λόγω περιοχών, όπου τα φαινόμενα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονα.

Ήδη έχουν σταλεί μηνύματα από το 112 σε Λευκάδα, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Ζάκυνθο, παράκτια Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική και Νότια Πελοπόννησο, με τα οποία ειδοποιούνται οι πολίτες για ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.

476378829_621293967515348_2444217177319253167_n

Οι πολίτες καλούνται να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Ήχησε το 112 σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας για ισχυρές καταιγίδες – “Προσοχή στις μετακινήσεις”

Ήδη στο νότιο τμήμα της Κεφαλλονιάς, η χθεσινή καταρρακτώδης βροχή προκάλεσε πολλά και σοβαρά προβλήματα, ενώ ο δήμαρχος ζήτησε να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response