Ανατροπή στο Survivor: Η Γεσθημανή αναγκάζεται να εγκαταλείψει το παιχνίδι

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (15669)

Η Γεσθημανή, μέλος της κίτρινης ομάδας του Survivor, δεν είναι πλέον παρούσα στο παιχνίδι, όπως επιβεβαίωσαν οι τελευταίες εξελίξεις που μεταδόθηκαν από το κανάλι ΣΚΑΪ. Οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοί της ενημερώθηκαν για την αποχώρησή της κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου που προβλήθηκε την Τετάρτη.

 

Η παίκτρια κλήθηκε να εξηγήσει στους άλλους συμμετέχοντες τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα στην Ελλάδα που απαιτεί την άμεση επιστροφή της. «Έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό πίσω στην Ελλάδα και με αναγκάζει να αφήσω το παιχνίδι και να γυρίσω πίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Στην αρχή, πριν έρθω έρθω, είχα πει κάτι. Δεν θα βάλω ποτέ κορδέλες στα λόγια μου, είμαι αληθινή από την πρώτη στιγμή και ότι σκέφτομαι το λέω και το κάνω. Αυτό που είχα πει πριν έρθω στο παιχνίδι είναι ότι έβαλα τα πάντα σε παύση στη ζωή μου και έβαλα ταχύτητα στην ψυχή μου για να ζήσω αυτό το μεγάλο όνειρο και να κατακτήσω αυτή την κορυφή που λέγεται Survivor» σημείωσε χαρακτηριστικά η Γεσθημανή σε αυτόν τον φορτισμένο συναισθηματικά επίλογο της.

«Δυστυχώς μακάρι να μπορούσα να αγγίξω λίγο αυτή την κορυφή, να δω λίγη από την ομορφιά της… Δεν θέλω να μιλήσω όμως άλλο για μένα. Θέλω να πω μόνο στα παιδιά το εξής. Αφήστε τους τσακωμούς, ζήστε το παιχνίδι, δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει αύριο. Το πιο σημαντικό είναι παιδιά πως ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής και βλέπει τα πάντα, τα πάντα! Αυτός σας ανεβάζει και αυτός σας κατεβάζει, μην βάζετε κορδέλες στα λόγια σας και να είστε οι αληθινοί και ειλικρινείς εαυτοί σας» πρόσθεσε, με δάκρυα στα μάτια, η πρώην πια παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Leave a Response