Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μου επιδόθηκε χαρτί κατάσχεσης του σπιτιού μου στην Κηφισιά»

Κοινοποίηση:
mikroutsikos

Μία αποκάλυψη έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το σπίτι του στην Κηφισιά.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε, με αφορμή τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο που έχασε τη βίλα του στη Γλυφάδα, πως έφτασε χαρτί κατάσχεσης στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Να πλήρωνες τα χρέη σου ρε μπαταχτσή,σου τα φάγανε όλα οι πουτάνες και τα καζίνα;Καλά να πάθεις αριστερέ πέφτουλα

  2. Ανδρεουλη! Είσαι ότι πιο σιχαμερό έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση!!! Το παίζες τοσο εξυπνακιας, μάγκας και γ@μι@ς στα νιάτα σου, λες και ήσουν τίποτα σπουδαίο!!!! Μια κουτοπόνηρη μουσιτσα ήσουν που όλα τα πορνιδια που πέρασαν από δίπλα σου -για τα λεφτά σου φυσικά- σε μαδησαν και έφτασες να χρωστάς της Μιχαλους…. Ρόδα είναι και γυρίζει σιχαμα!!!

    1. Εύγε φλρκι είπες την πάσα αλήθεια για αυτόν τον γερο κοπρίτη που τον έχουν ακόμη στις βρωμο εκπομπές να πετάει σάλια με τις φωνές και τις μλκίες του ο αριστερός γερο αλητάμπουρας !!!

  3. Ερχόταν σαν τον πιγκουινο στα multirama της Κηφισιάς με ένα carrera 911 και ενοχλούσε τις πωλήτριες.
    Την είχε δει ο γαμάω.

  4. Παράξενο, νόμιζα ότι πρώτα κατάσχουν ένα ακίνητο και μετά το βγάζουν στον πλειστηριασμό. Αλλά βέβαια στην Ελλάδα των Πάτσηδων και των λοιπών κορακιών της ΝΔ όλα αλλάζουν…

  5. Οταν ηταν νεος και κονομουσε παρα πολλα, τι τα εκανε; Του ταφαγαν οι μικρουλες; Και ξεφτιλιζεται τωρα με τη συμετοχη του στα πρωιναδικα.

  6. Οταν ησουν στις δοξες σου τα “κονομαγες” απο ολες τις μεριες αφορολογητα!..Τωρα , δεν εισπραττεις και ζησε με κοπανηστο αερα!..Μονον ζευγαρια με παιδια αξιζει να βοηθηθουν, που εχουν χασει την εργασια τους..Εσυ τα περασες πολυ ωραια.

  7. Στ’ αρχίδι@ μας παλιομαλάκ@. Καλά να πάθεις. Ας μην τζογάριζες.

  8. ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΝΤΡΕΑ ……ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ….ΡΕ ΟΥΣΤ……

  9. …Και τι έγινε; Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις δεν δίνω καμμιά απολύτως σημασία και δυστυχώς που θα το πω, ούτε λυπάμαι και δεν χρειάζεται να αναλύσω το γιατί. Για πάρα πολλές όμως περιπτώσεις που ξέρω και χάνουν τα σπίτια τους λόγω δανείων που δεν μπορούν να τα πληρώσουν εξ αιτίας του Οικονομικού μπαχαλου και όχι από κακοδιαχείρηση και ασωτία δική τους, ναι εκεί κάτι πρέπει να γίνει και να βοηθηθούν.

Comments are closed.