Ανδρέας Μικρούτσικος κατά Γρηγόρη Πετράκου! Ο mr thrash tv μιλάει…

Κοινοποίηση:
Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο κλασικότερος εκπρόσωπος της Τrash-Τv στην Ελλάδα, Ανδρέας Μικρούτσικος, επιτέθηκε μέσω της Κατερίνας Καινούργιου στον Γρηγόρη Πετράκο.

Προφανώς τον ενοχλεί η θέση του, υπέρ της ελεύθερης βούλησης των ανθρώπων στο θέμα του εμβολιασμού και κατά της υποχρεωτικότητας. Αιτία της επίθεσης ήταν η εμφάνισή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μέσα στην εβδομάδα.

Ο Τrash-TV Ανδρέας Μικρούτσικος, θεώρησε καλό να πει πως «ο Γ. Πετράκος πάει στις εκπομπές για να μαζέψει ψήφους για ένα κόμμα που έχει ακροδεξιές τάσεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ο Μικρούτσικος ζει από ελεημοσύνες και από λύπη του βάζουν το μικρόφωνο στο στόμα να κάνει δηλώσεις, είναι επόμενο να λέει ότι εξυπηρετεί το σύστημα, όταν σε ταϊζουν άλλοι θα λες αυτά που θέλουν να ακούσουν.

  2. Aντί με τα πολά λεφτά που έχει βγάλει (κάνοντας και βρωμοεκπομπές με μαλλιοτραβήγματα ) να είναι ας το πούμε άρχοντας, κάθετε και περιφέρεται σε μαλακοεπομπές τύπου Καινούριου, να μας το παίζει τηλεσχολιαστής ωσάν ρεμάλι μυρίζοντας από 10 μέτρα μακριά γεροντίλα και παπουδίλα, αντί να εξάρει τις απόψεις και το σθένος του Πετράκου, άσχετα αν συμφωνεί/διαφωνεί !!!
    Κατάντια ρε παπούκα…..

  3. Με κάνετε και νοιώθω πολύ άσχημα, δεν νομίζω ότι πρέπει να εκφράζεστε με τόση σκληρότητα για οποιονδήποτε άνθρωπο, νοιώθω βαθιά πληγωμένος.

    1. πλάκα κάνεις… αν πράγματι είσαι αυτός που γράφεις, να μη λες μλκς να μην λαμβάνεις απαντήσεις που “πληγώνουν” και η συμβουλή μου είναι να κάτσεις στα αυγά σου και να ησυχάσεις πλέον καθώς κανείς δεν ενδιαφέρεται για τη γνώμη σου, έχεις φθαρεί πάρα πολύ δεν είσαι σε θέση να το συνειδητοποιήσεις καθώς θεωρείς πως έχει κάνει “καριέρα” οπότε άραξε και βούλωστο κάποτε.
      Αν πάλι δεν είσαι, πετυχημένο το τρολάρισμα…. τσίμπησα

  4. Καλό θα ήταν αυτός ο ψευτοκουλτουριαρης πριν μιλήσει για οποιονδήποτε άλλο να κοιτάει τα χάλια του αφού έχει ταυτιστεί στην συνείδηση του κόσμου με το τηλεσκουπιδι Big Brother.

  5. Χαχαχαχα… ε όχι δα και ο Μικρούτσικος…. έλεος! Ο ρευματοκλέπτης… χαχαχα

  6. μεσα στο νοσκομειο αυτο σκεφτοταν?? οταν βγει να πει και μια μπαρούφα?

    ρε κοιτα να επιβιωσεις

Comments are closed.