Ανδριανός Γκουρμπάτσης, Αντιστράτηγος ΠΣ: “Κικίλια η παρουσία σου στις φωτιές μόνο προβλήματα φέρνει”

Κοινοποίηση:
ηγτεεετυ

Η ανάρτηση του Ανδριανού Γκουρμπάτση για την παρουσία Κικίλια στη φωτιά στην Εύβοια:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Θα τα γ@%$σουν όλα για να βάλουν ανεμογεννήτριες να πάρουν το χρήμα από τους εργολάβους. Αν δεν ξυπνήσει ο κόσμος θα τα καταστρέψουν όλα και μετά θα φύγουν με ένα αεροπλάνο για το εξωτερικό να πάνε να φάνε τα λεφτα μαζί με αυτούς που τους έστειλαν αρχικά στη χώρα. Και ο μ$#%κας ο έλληνας θα μείνει χωρις δέντρα, χωρίς αγροτική παραγωγή και χωρίς να έχουν να φάνε τα παιδιά του, να καίγεται στο λιοπύρι και να πλυμμηρίζει το χειμωνα. Έπειτα αφού θα έχει ξεφτυλιστεί ο λαός και έχει γινει η χώρα ουγκάντα θα στείλουν άλλους “σωτήρες” από το εξωτερικό να σας πάρουν και ότι απέμεινε, και να σας εξοντόσουν γιατι θα πούν τα αφεντικά από το εξωτερικό ότι “δεν πληρείτε τις προυποθέσεις” και “εσεις φταιγατε”. Διαλέξτε

  2. Μπροβο ρε μαγκα μου, καλα του τα πες, αλλα ενας απο τους πιο αποτυχημενους υπουργους στην ιστορια της μεταπολιτευσης, που βγαινει παντα σε υπουργικη θεση, αδιανοητο αυτο, πως να τα καταλαβει αυτα περι φωτιας η αλλα.

    1. Θα τα γ@%$σουν όλα για να βάλουν ανεμογεννήτριες να πάρουν το χρήμα από τους εργολάβους. Αν δεν ξυπνήσει ο κόσμος θα τα καταστρέψουν όλα και μετά θα φύγουν με ένα αεροπλάνο για το εξωτερικό να πάνε να φάνε τα λεφτα μαζί με αυτούς που τους έστειλαν αρχικά στη χώρα.

Comments are closed.