Άγριο δούλεμα με ένα ανύπαρκτο βίντεο – Γκουρμπάτσης: “Μύθος ο εμπρησμός”

Κοινοποίηση:
Πυρκαγιά στην λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024. 
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Εδώ ο εμπρηστής, εκεί ο εμπρηστής, πού είναι ο εμπρηστής; Μύθος ο εμπρηστής!» γράφει ο Υποστράτηγος ε.α. και πρώην Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, σχετικά με την υποτιθέμενη ύπαρξη βίντεο που φέρεται να έχει καταγράψει εμπρηστή για τη φωτιά στην περιοχή Βάρης – Κορωπίου.

Η δημοσίευση του κ. Γκουρμπάτση προκαλεί πολιτική αναταραχή, καθώς εάν δεν υπάρχει βίντεο με εμπρηστή, αυτό σημαίνει ότι ο Βασίλης Κικίλιας πιθανόν προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μάθατε κάτι σχετικά με εκείνο τον τούρκο εμπρηστή που έβαλε τρεις φωτιές στο Αιγάλεω όρος , αν δεν κάνω λάθος ; Πλήρης σιγή !

  2. Εσυ αντριαν ,νωμιζω ,εισαι ο μονος που μπορει να αναγνωρισει τον φυτευτο εμπρηστη μιας και για να ανεβεις καποια σκαλια (25 χρονια πριν) ειχες κατηγορεισει αδικα πολλους πολιτες και πυροσβεστες που ετρεχαν στα δικαστηρια και στο τελος αθωωθηκαν αφου διασυρθηκαν και χαλασαν και ενα σορο λεφτα.Μεχρι να τελειωσουν τα δικαστηρια ,ομως, εσυ ειχες παρει τα ευσημα επειδη τους ειχες ! Ενταξει κ@υφαλα? Εδω ειμαστε ακομα.Δεν ξεχναμε. Καποια στιγμη θα συναντηθουμε ξανα…

  3. Πιστεύουμε κανέναν! Όλοι μας δουλεύετε ψιλό γαζί, γιατί ανεχόμαστε τέρατα…

  4. Ε, βέβαια προσπαθεί να αποπρισανατολίσει ο αντίχριστος νεφελείμ την κοινη γνώμη. Τί θα πει ο πολέμιος του Θεού: μετανοείστε γιατί θα μας κάψει ο Θεός;

Comments are closed.