Ανδρουλάκης: “Δεν θα δεχτώ καμία σκιά από κανέναν”

Κοινοποίηση:
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απηύθυνε μήνυμα μηδενικής ανοχής, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα. «Κάποιοι θέλουν να χρεώσουν όλα τα σκάνδαλα σε έναν πολιτικό χώρο, εντός και εκτός Ελλάδας. Αλλά η πραγματικότητα τους διαψεύδει.», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Και τους διαψεύδει όχι μόνο γιατί αυτά συμβαίνουν και άλλου, αλλά γιατί ήταν το κόμμα μας, που πήρε τις μεγάλες αποφάσεις για να ενισχύσει τους θεσμούς της λογοδοσίας και της διαφάνειας στη χώρα. Το ΑΣΕΠ, τη Διαύγεια, τις ανεξάρτητες αρχές, την ηλεκτρονική συνταγογράφηση», είπε.

«Εκλέχτηκα με στόχο να ανατρέψω συμπεριφορές που πληγώνουν τους πολίτες και εδώ και έναν χρόνο αγωνίζομαι καθημερινά», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά του: «Δεν θα δεχτώ καμία σκιά και από κανέναν για την προσπάθεια και τη συλλογική μας δράση».

«Δεν είμαι εδώ για να υπερασπιστώ διεφθαρμένους ημέτερους αλλά για να υπερασπιστώ την αξιοπιστία της πολιτικής απέναντι σε ένα λαό, που νιώθει την πολιτική ως παραγωγό προβλημάτων και όχι λύσεων», τόνισε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πληρωσε πρωτα αυτα που χρωσταει το αποκομμα σου και μετα μιλα !!!! μεχρι την αποπληρωμη αυτων που χρωστατε δεν δικαιουσε δια να ομιλεις ετσι ελεγε ο δικος σου ο Γιαννοπουλος !!!

  2. Ρέ τα κλεμμενα πότε θα τα επιστρεψεις? Τα θαλασσοδανεια επισης? Τις μπουρδες σου πεστες εκει που σε παιρνει.

  3. καλα οι κλασικοί μαλακες θα ψηφίσουν ΝΔΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ οπως ψηφιζουν ενα 5,55% το ΚΚΕ μόνον οι νέοι ψηφοφόροι αν ανατρέψουν τα καθιερωμένα κόμματα τις μίζας

  4. Για αυτό έστειλες τα συγχαρικια στο ΛΟΥΛΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΊΑΣ που είναι καταδικασμένος για διαφθορά. Διευκρίνιση κανένας δεν τον αθώωσε !!! Περιμένετε και θα δείτε η Βραζιλία θα βάλει τα γυαλιά 👓 σε όλο τον κόσμο και θα τακτοποίησει αυτούς που είναι ψευτοσοσιαλιστες και πίνουν το αίμα του κοσμακι! Κλέψανε τις εκλογές!

  5. Ηδη εiστε χρεώμενοι με το μεγαλύτερο σκάνδαλο των 356.000.000 ευρώ που χρωστάτε και ΔΕΝ το αποπληρώνετε παρα μόνο αλλάζοντας ΑΦΜ και ονόματα ως επiσημοι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

  6. που νιώθει την πολιτική ως παραγωγό προβλημάτων και όχι λύσεων», τόνισε.

    εδώ τα είπε όλα με 3 λέξεις , ξέχασε μία μόνο, που νοιώθει και –ξέρει — την πολιτική ως παραγωγό προβλημάτων και όχι λύσεων», τόνισε.

    Είχε ξυπνήσει ο κόσμος .

Comments are closed.