Ανείπωτη τραγωδία στα Ιωάννινα: Ένας νέος άνθρωπος πέθανε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο με φίλους

Κοινοποίηση:
SDVSDVD

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Ιωαννίνων ο ξαφνικός θάνατος ενός νέου ανθρώπου για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Ένας 33χρονος κατέρρευσε μέσα σε κέντρο διασκέδασης της πόλης, όπου βρίσκονταν με την παρέα του.

Σύμφωνα με το epirus.gr, tα μεσάνυχτα περίπου ο άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Στον χώρο του κέντρου κλήθηκε και έφτασε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν στην ζωή, χωρίς να τα καταφέρουν.

Η σορός του 33χρονου μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο προκειμένου να γίνει νεκροψία  νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις.

Στο κέντρο διασκέδασης έφτασε και δύναμη της Αστυνομίας, η οποία διεξάγει έρευνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Άμα πεθαίνει κάποιος από μπόμπες ποτά.. έπρεπε να έχει πεθάνει το 50% του πληθυσμού

    1. Εσύ που ειρωνεύεσαι, μάθε ότι έχουν υπάρξει θάνατοι από ποτά μπόμπες, όπως επίσης έχουν υπάρξει και άνθρωποι που τυφλώθηκαν ή παρέλυσαν από μπόμπες. Δε λέω ότι όποιος καταναλώσει μπόμπα θα πεθάνει απαραίτητα, αλλά δεν είναι και λίγες αυτές οι πιθανότητες.

  2. Αυτοι επρεπε να ξεσηκωθουν πρωτοι με ολα αυτα με τους ξαφνικους θανατους αλλα δυστυχως κοιμουνται γιατι οι κουδουνες τους τους νανουριζουν.Γιδια προβατα σε ενα σακκο για το χωμα

  3. Η ξαφνικούα θερίζει σαν τα στάχυα,αλλά δεν πειράζει,θα καθαρίσει η ήρα από το στάρι,όσοι άξιζαν,δεν τα κάνανε τα μπόλια ευθανασίας,ξέρανε.

    1. Το ενδεχόμενο να ήταν μπόμπες τα ποτά δεν παίζει δηλαδή.

Comments are closed.