Ανεμογεννήτριες στις παραλίες της Μάνης και στον Ταΰγετο – Ξεσηκώθηκαν οι Μανιάτες!

Κοινοποίηση:
IMG-770dddf4639e08a9a6bc9691badb14b8-V (1)

Ξεσηκώνονται οι Μανιάτες γιατί βλέπουν τον τόπο τους να γεμίζει ανεμογεννήτριες.

Διαβάστε την καταγγελία τους:

“Διαμαρτυρόμαστε οι Μανιάτες όλοι μαζί και εντόνως μάλιστα γιατί σε μαγευτικές παραλίες απαραμίλλου κάλλους και στα απάτητα βουνά του ιστορικού Ταΰγέτου ξεφυτρώνουν ακαλαίσθητες γιγαντώδεις ανεμογεννήτριες, όπως στην κορφή (διατηρητέου μνημείου της Ιεράς Μονής Αγίου Νίκωνος) του ομωνύμου όρους (υψομέτρου άνω των 1000 m ), στις κρημνώδεις παραλιακές εκτάσεις & κακοτράχαλα βουνά ιδίως των Αγίου Νίκωνος, Λαγκάδας, Θαλαμών, Νομιτσί και λοιπών χωριών της Μάνης μας, που απειλούν να αλλοιώσουν τα διάσπαρτα σαν πύργους κτήριά μας και να μεταβάλλουν την γνώριμη άγρια ομορφιά του Μανιάτικου τοπίου μας.

Δεν μπορούμε να ζούμε παρέα με τέτοιες ξενοφερμένες κατασκευές και αρνούμαστε να δεχθούμε περιττές διανοίξεις ανεπιθυμήτων διαδρομών στα βουνά μας.

Ζητάμε όπωσδήποτε να ματαιώσετε όποιαδήποτε τέτοια κερδοφόρα ξενόφερτη επιχείρηση, που δεν ταιριάζουν στον τόπο μας, αναγκάζοντάς μας να εγκαταλείψουμε τα μέρη μας, στα οποία γεννηθήκαμε και ζήσαμε επί αιώνας ήσυχοι και απρόσβλητοι από ανεπιθυμήτους τόσο περίεργους επισκέπτες.

Δεν σας θέλουν οι Μανιάτες στον τόπο τους και γι΄ αυτό ψυχανεμιζόμαστε ότι θα σας πολεμήσουν με κάθε (μόνο νόμιμο) τρόπο, κάτι που δεν σας εγγυώμαστε, γιατί αυτοί από το παρελθόν ξέρουν καλά να κάνουνε άλλα πράματα.
Δεν θα σας επιτρέψουν να τους καταστρέψετε.

Το έμβλημά τους ξέρετε από πολύ παληά ότι είναι : ΝΙΚΗ ή Θάνατος !”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΑΞΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ

    1. Μόλις περιέγραψες πως ειναι τα πρόβατα. Αυτά θέλουν καθοδήγηση. Οι νεοέλληνες ειναι απλά ηλίθιοι.

  2. 41% μεχρι ο ηλιος να βγαλει κερατα & μαλλια :

  3. Οι ανεμογεννήτριες των ολιγαρχών,εσύ κάτσε να δουλεύεις για 500 ευρώ και να πληρώνεις μόνο φόρους και άλλοι να κονομάνε από τη ΔΕΗ το ρεύμα που της πουλάνε.Η κούλα κάθεται και μετράει την προμήθεια που τσιμπάει από όλα αυτά τα λαμόγια.41% ραγιάδες προσκυνημένοι επιδοματάκηδες

  4. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. 2024 ΑΣΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΡΕ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΧΡΗΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!!!

  5. παλι καλα που σας τις βαλαν χωρις να σας καψουν πρωτα…αλλα εσεις σαν καλοι μαλ..παιδια θα βαψετε μπλε παλι την πελλοπονησο στις επομενες βουλευτικες εκλογες. ετσι δεν ειναι….?

  6. Όντως τίποτα δε θα κάνουν.. δυστυχώς μεγαλες κότες και οι μανιατες….

    1. ΑΚΟΥ ΒΛΑΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΟΙ ΣΦΑΚΙΑΝΟΙ ΚΑΙΟΙ ΕΠΤΑΝΥΣΙΟΙ Η ΕΛΛΣΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΠΗΛΑΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΗΣ ΚΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ;;;;;;;;ΤΣΟΠΑΝΙ

  7. Προσοχη παιδια στα καλσον Εχουν ακριβηνει

  8. 54,64 %ΝΔ το 2023 ψηφησαν τωρα που το αγγουρι εισέρχεται στα οπίσθια φωναζουν. Ζητηστε λιγο βαζελίνη απο τον κουλη

  9. Σιγα που ξεσηκωθηκαν οι μανιατες που εχουν πουλησει τα παντα στους Γερμανους.Σιγα μη σκισουν κανα καλσον .

Comments are closed.