Σε μία πολύ παράξενη δήλωση, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε εχθές Τρίτη πως έδωσε οδηγία στους συμβούλους του να αφανίσουν το Ιράν εάν αυτό τον δολοφονήσει.
Εμείς να σας ενημερώσουμε πως στο σενάριο δολοφονίας του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, τα ηνία του κράτους θα έπαιρνε ο τωρινός αντιπρόεδρος της χώρας, Τζέι Ντι Βανς.
Βέβαια όντας νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Τζέι Ντι Βανς θα μπορούσε να δράσει αυτόβουλα. Αυτό σημαίνει πως δεν θα αναγκάζονταν νομικά να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα είχε αφήσει πίσω του ο Τραμπ.
Αν και πολλοί θεώρησαν «υπερβολικές» τις δηλώσεις Τραμπ να ανακαλέσουμε πως οι ομοσπονδιακές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών ερευνούν εδώ και χρόνια προσπάθειες δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ συνδεδεμένες με ιρανικούς παράγοντες.
Η σημαντικότερη από αυτές φαίνεται να έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της πιο πρόσφατης προεκλογικής εκστρατείας, όσο ακόμη ήταν πρόεδρος ο Τζο Μπάιντεν.
Φαίνεται πως ο κύριος λόγος που η Τεχεράνη θέλει νεκρό τον Τραμπ είναι για να εκδικηθεί την δολοφονία του Κασέμ Σολεϊμανί (στρατιωτικού ηγέτη), την οποία είχε διατάξει το 2022 ο Αμερικανός πολιτικός.
ΤΡΑΜΠ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΄΄ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ΄΄ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!!
Δεν εννοει το Ιραν , το Ισραηλ εννοει. Αυτοι σκοτωσαν Κεννεντι , προσπαθησαν να σκοτωσουν Ρηγκαν, αυτοι οι σιωνιστες ναχι ανατιναξαν τους διδυμους πυργους 9/11
Ποιο Ιραν ρε μεγαλε? Αυτο που δεν καταφερε να παρει εκδικηση για τους νεκρους του που δολοφονηθηκαν απ τη Μοσαντ και τη CIA? Παρτο αλλιως γιατι εχεις παρει πολυ…σιωνιστικη φορα!