Ανοίγει ο ασκός του αιόλου! Δυο οικογένειες στην Ελλάδα κινούνται νομικά ζητώντας την δίωξη των λοιμωξιολόγων για την προπαγάνδα της ασφάλειας των εμβολίων

Κοινοποίηση:
sdvsvsdvsd

Δύο οικογένειες νέων ανθρώπων που πέθαναν αιφνιδίως και είχαν εμβολιαστεί κάνοντας τις τρεις δόσεις της Astra Zeneca και της Pfizer έχουν αποτανθεί δίνοντάς του εντολή να ενεργήσετε τα νόμιμα στον δικηγόρο κύριο ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΝΟΥΛΕΖΑ προκειμένου να κατατεθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές μηνυτήρια αναφορά στρεφόμενοι κατά παντός υπευθύνου ,ζητώντας την ποινική δίωξη και τιμωρία όσων επιδημιολογων και λοιμωξιολογων διαβεβαίωναν ότι το εμβόλιο ήταν ασφαλές και η μοναδική λύση για την απόκτηση ανοσίας και αποτελεσματικής προστασίας από τον κοβιντ 19.
Στη συνέχεια θα κατατεθεί Αγωγή αποζημίωσης χρηματικής ικανοποίησης της προκληθείσης ψυχικής οδύνης κατά του ελληνικού Δημοσίου ενώπιον των αρμοδίων διοικητικών δικαστηρίων .

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΛΕΜΑΙΝΤΑΝΟΥΣ!!!!!ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!!!

  2. Μα ηλιθιοι βλακοΕλληνες εσεις πρεπει να διωχτειτε πρωτοι που γινατε τα παπαγαλακια τους και κανατε μπουλιγκ στους ανεμβολιαστους. Δεν καταλαβατε πανιβλακες το οφθαλμοφανες πειραμα εναντιον της ανθρωποτητας για μειωση πληθυσμου. Τωρα τρεξτε να κανετε μηνυσεις .Δε θα προλαβετε ομως γιατι ενας ενας θα φευγει και ετσι η μηνυση θα πηγαινει στο αρχειο. Αντε καλη σας διασκεδαση .Ποιοι ειμασταν εμεις ? Τα ψεκια? χα χα χα χα.

  3. Να ζητησει αποζημιωση ποιος? Αυτοι που εβαζαν τα μπωλ με τα πατατακια εξω απ τα μαγαζια για τα αδεσποτα ανεμβολιαστα…. .

  4. εμετικοι και εμετικες ..
    τσεπωσαν εκατομυρια ευρω και τωρα τα απολαμβανουν και πινουν στην “υγεια” και στην “ανοσια” των κοροιδων που τους πιστεψαν !!!!

  5. Στο εξωτερικό γίνεται χαμός με τις αγωγές για τα τσιμπιματάκια. Εδώ πολλοί ακόμη πιστεύουν πως προστατεύτηκαν αλλοι πάλι δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι τους δημειούργησε πρόβλημα. Ο χρόνος θα δείξει

  6. Μόνο δύο οικογένειες; Δηλαδή όλες οι άλλες οικογένειες δεν βρήκαν χρόνο τρία ολόκληρα χρόνια να αφιερώσουν ένα δίωρο από τον πολύτιμη ζωή τους, να ακούσουν πραγματικούς γιατρούς Έλληνες και ξένους για την ασφάλεια των εμβολίων;

Leave a Response