Ανοίγουν τα δικαστήρια για να πάρουν τα σπίτια – Η μεγάλη παγίδα! Κ. Τσιάρας: «Έως το τέλος Απριλίου υπάρχει η προστασία της πρώτης κατοικίας»

Κοινοποίηση:
1

Για την επόμενη μέρα μετά την άρση των μέτρων περιορισμού, που είχαν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, μίλησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, όπως υποστήριξε προτεραιότητα της κυβέρνησης παραμένει η προστασία της δημόσιας υγείας.

Ο υπουργός ειπε ακόμα πως η επιστροφή στην κανονικότητα θα γίνει από την επαναλειτουργία των υποθηκοφυλακείων, των ειρηνοδικείων και των πρωτοδικείων.

Σημείωσε πως δεν ανοίγει όλος ο χώρος της Δικαιοσύνης κάτι που θα γίνει σταδιακά και θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας.

Ερωτηθείς εάν το άνοιγμα των δικαστηρίων συνδέεται με τους πλειστηριασμούς είπε πως έως το τέλος Απριλίου υπάρχει η προστασία της πρώτης κατοικίας ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι θα υπάρξει παράταση στην προστασία.

Σε ότι αφορά την επιμήκυνση του δικαστικού έτους ο κ. Τσιάρας είπε πως μόνο για φέτος από την 1 έως τις 15 Σεπτεμβρίου θα μπορούν να οριστούν δικάσιμοι και να υπάρχουν πινάκια.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα στη σημερινή εφημερίδα Μακελειό

1.indd

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΟ@ΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 600 ΕΥΡΩ , ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ, ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΄΄ΜΑΥΡΑ΄΄ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ…. ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΒΡΟΥΤΣΗ, Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ Ή ΟΙ ΄΄ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ΄΄ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ;;;;;;;;;;;

  2. για να σου πάρουν κατι , πρέπει να σου ανήκει ,
    πχ εαν εγω που ειμαι ενοικιαστης , ο ιδιοκτήτης ζητήσει το σπιτι που μένω επειδή το θελει ο ιδιος , αυτο δεν σημαίνει οτι μου παίρνει το σπιτι.
    θα βρω κάποιο αλλο , το ιδιο ας κανουν και αυτοι που τους παιρνουν τα σπιτια , αλλαγή ιδιοκτήτη , μικρο το κακό , θα βρουν καλύτερο σπίτι με καλύτερους ορους , αυτοι να ειναι καλά

Comments are closed.