Ανοίγουν τα στόματα – Η Καίτη Φίνου και οι περιπέτειες της με συκοφαντικά δημοσιεύματα

Κοινοποίηση:
Καίτη Φίνου

Η Καίτη Φίνου παραχώρησε πρόσφατα μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, όπου μίλησε για διάφορα θέματα που την αφορούν. Ανάμεσα σε αυτά, αναφέρθηκε και στα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς σχετικά με την προσωπική της ζωή.

 

Η ηθοποιός εξέφρασε την απογοήτευσή της για τις ανακρίβειες που έχουν γραφτεί, τονίζοντας ότι δεν προχώρησε σε νομικές ενέργειες, καθώς είχε πράγματι σχέση με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Αυτή η παραδοχή έρχεται να φωτίσει μια πτυχή της ζωής της που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις.

 

Είναι αλήθεια πως στο παρελθόν δεχόσασταν έντονο φλερτ από γυναίκες;

Δεν έδινα σημασία γιατί πάντα ήμουν με κάποια σχέση. Υπήρχαν δημοσιογράφοι μεγάλα ονόματα, οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή και μου είχαν πει ότι επειδή δεν ήμουν ποτέ ελεύθερη, έγραφαν τα χειρότερα για μένα. Δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι έγραφαν αυτά τα ψέματα, τις κακοήθειες επειδή ήταν καψούρηδες μαζί μου, αλλά εγώ τύχαινε να είχα σχέση

 

Ποιο είναι το χειρότερο ψέμα που έχει γραφτεί για εσάς;

Πολλά. Είχαν γράψει ότι είχα σχέση με δημοσιογράφο, ο οποίος με πήγε μέχρι το Σούνιο και με έγδυσε, μου πήρε τα ρούχα και με άφησε να περπατήσω γυμνή. Γράφτηκε στον «Θησαυρό». Δεν κινήθηκα νομικά, γιατί πράγματι είχα σχέση με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Κάποτε, γύρω στο 2000, μου έδιναν πολλά χρήματα για να γράψω μια σειρά βιβλίων για να μπουν σε εφημερίδα με τα όσα έχω ζήσει. Δεν ήθελα να ξεφτιλίσω όμως κανέναν.

Σκέψου ότι την περίοδο του metoo μου έκαναν πρόταση να πάω περιοδεία και, όταν έμαθα ότι θα ήταν κάποιος που απλώς είχε ακουστεί το όνομα του, δεν δέχθηκα να πάω.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response