Ανοιχτές οι αγορές σε Βαρβάκειο, Ρέντη, Πειραιά για να προμηθευτούν οι καταναλωτές τα σαρακοστιανά

Κοινοποίηση:
Ανοιχτή η ψαραγορά της Βαρβακείου Αγοράς τηρώντας την παραδοσιακή "ολονυχτία" την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές για το Σαρακοστιανό τραπέζι, Κυριακή 2 Μαρτίου 2025 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ανοιχτές είναι σήμερα οι αγορές προκειμένου να προμηθευτούν οι καταναλωτές τα σαρακοστιανά για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Εκτός από τις αγορές σε Βαρβάκειο, Ρέντη και Πειραιά, σήμερα λειτουργούν και οι λαϊκές αγορές.

Σε ανακοίνωση της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών σημειώνεται: «φρέσκα θαλασσινά, όσπρια, λαχανικά, φρούτα, χαλβάς και παραδοσιακά νηστίσιμα προϊόντα θα βρίσκονται σε αφθονία, ενώ οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθευτούν και όλα τα είδη πρώτης ανάγκης και για το σπίτι».

Οι πωλητές των λαϊκών αγορών υπογραμμίζουν στην ανακοίνωσή τους ότι «είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν το καταναλωτικό κοινό, διατηρώντας σταθερά αυτό που κάνει τις λαϊκές αγορές να ξεχωρίζουν: ποιότητα, φρεσκάδα, ποικιλία και προσιτές τιμές».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response