«Αντίο» κατσαρίδες: Αυτοί είναι οι 4 φυσικοί τρόποι για να τις εξαφανίσετε από το σπίτι σας

Κοινοποίηση:
katsarida_soda

Το καλοκαίρι πέρα από τα αμέτρητα θετικά που φέρνει μαζί του και το κάνει την αγαπημένη μας εποχή του χρόνου, φέρνει και ένα βασικό αρνητικό… τα έντομα!

Και πολύ περισσότερο, τις κατσαρίδες, τις οποίες όλοι μισούμε αλλά κάποια στιγμή έχουμε αναγκαστεί να έρθουμε αντιμέτωποι τους.

Εμείς σας προτείνουμε τους 4 καλύτερους!

1η Λύση
H απόλυτη φυσική απωθητική ουσία για τις κατσαρίδες δεν είναι άλλη από τη νεπέτα. Άφησε μερικά σακουλάκια με νεπέτα στα… επικίνδυνα σημεία (μπαλκονόπορτες, σιφόνια κτλ.) ή βράσε λίγη νεπέτα με νερό και ψέκασε με το μείγμα τα κουφώματα και τα ντουλάπια της κουζίνας σου.

2η Λύση
Τοποθέτησε πάνω σε μία εφημερίδα φλούδες αγγουριών και τοποθέτησέ τις σε στρατηγικά σημεία. Οι κατσαρίδες δεν αντέχουν τη μυρωδιά τους.

3η Λύση
Μπορείς επίσης να ρίξεις σε ένα αλουμινόχαρτο μερικά φύλλα δάφνης ή λίγες σκελίδες σκόρδου και να το τοποθετήσεις κοντά στις μπαλκονόπορτες ή τέλος πάντων στα σημεία όπου έχεις αντιληφθεί πως εισέρχονται.

4η λύση και καλύτερη!
Για το τέλος σου αφήσαμε τη μαγική παγίδα με τη σόδα. Ανακάτεψε σε ένα ποτηράκι λίγη μαγειρική σόδα με ζάχαρη άχνη και ρίξε το μείγμα πάνω σε φύλλα μαρουλιού.

Οι κατσαρίδες δε θα αντισταθούν σε αυτή τη… θανατηφόρα για εκείνες λιχουδιά!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: