Αντί για ενημέρωση θα πληρώνουμε Ρουβά και Μπακοδήμου – Οι κινήσεις του προσωρινού προέδρου

Κοινοποίηση:
sakisrouvas

Έχει πάρει φόρα ο προσωρινός πρόεδρος της ΕΡΤ, Γιάννης Παπαδόπουλος. Μετά την πρόσληψη συνταξιούχων για γραμματείς και… φαρισαίους, έρχεται και ο Σάκης Ρουβάς.

Την ώρα που όλοι περίμεναν πως θα επικεντρωθεί στην ανανέωση του ενημερωτικού τμήματος και κυρίως στην αναβάθμιση του ERTNEWS, ο Γιάννης Παπαδόπουλος κάνει την… ανατροπή. Όπως φαίνεται, αποφάσισε να επικεντρωθεί στο εμπορικό κομμάτι, κλείνοντας πρώτα ραντεβού για να αναλάβουν εκπομπή στην ΕΡΤ ο Σάκης Ρουβάς και η Μαρία Μπακοδήμου.

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν έχει αποδεχτεί κυβέρνηση να πληρώνονται από τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου πρόσωπα όπως ο Σάκης Ρουβάς, που έχει ταυτιστεί με μεγάλα εμπορικά σήματα, ή η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία στο παρελθόν έχει παρουσιάσει αμφιβόλου ποιότητας εκπομπές όπως το “Power of Love”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γιατι να ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ την ΕΡΤ ;;;; Ξυπνήστε τι δεν καταλαβαινετε ;;; Δεν καταλαβαίνετε που μας τα παίρνουν μπροστά στα μάτια μας ;;; Εγώ δεν ανοίγω την ΤΒ ούτε μια φορά τον χρόνο και αν την ανοίξω ΑΝ …. ΕΡΤ δεν θα δω.Ποιος ο λόγος να πληρώνω ενώ υπάρχουν τόσα κανάλια που δεν έχουν χαράτσι.Μπορειτε να κουνήσετε την Κεφαλα σας μήπως σας έρθει το μυαλό και δείτε αλήθειες;;; Ξυπνηστε επιτελους δεν τα βλεπετε; Δεν τα ζειτε ; Τι αλλα περισσοτερα θελετε για να καταλαβετε ;;;; Τοσο μουχλα εχει ο εγκεφαλος σας;

Leave a Response