Αντώναρος: «Θέλει πολύ ξύλο και απόλυση αυτός που σκαρφίστηκε το σποτ με τον Τσιτσιπά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος παρουσιάζει  στην αίθουσα τύπου τα ονόματα των υπουργών μετά τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησιης που ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009.

«Πυρά» από τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Ευάγγελο Αντώναρο για το σποτάκι του Τσιτσιπά που καλεί τους νέους να πειθαρχήσουν στα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Ο κ. Αντώναρος χαρακτήρισε κακογραμμένο «κακογραμμένο και κακογυρισμένο» το βίντεο στο οποίο ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσιάζεται ανέκφραστος, ενώ όπως αναφέρει φαίνεται να μην τον ενδιαφέρει και πολύ το όλο θέμα:

«Το κακογραμμένο και κακογυρισμένο σποτάκι με τον μάλλον ανέκφραστο Τσιτσιπά (που χωρίς να φταίει ο ίδιος δείχνει και να μην τον πολυενδιαφέρει το θέμα) ποιος το σκαρφίσθηκε και ποιος το έκανε πράξη; Γιατί όποιος κι αν είναι θέλει πολύ ξύλο κικ απόλυση ( αν δουλεύει κάπου…)», έγραψε ο κ. Αντώναρος.

 

Υπενθυμίζεται ότι το σποτ με τον Στέφανο Τσιτσιπά που προειδοποιεί ότι «κανένα βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι» γυρίστηκε λίγο μετά την επιστροφή του διάσημου τενίστα από τις διακοπές του στη Μύκονο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Οταν δεν παιζεις τενις για να κερδισεις κανα φραγκο κανεις και αυτο! Διαφημίσεις. χωρις επιλογες.
    Οταν πεφτει το χρημα δεν διαλεγεις !!

  2. Είπε και ελάλησε ο παμμέγιστος σκηνοθέτης Ευάγγελος Αντώναρος.

  3. Τον Τσιτσιπά δεν τον δείχνατε σε όλα τα σάιτ πως έκανε διακοπές ; Δεν μου φάνηκε να τηρεί κανα μέτρο. Πληρώθηκε για την διαφήμιση και πόσα πήρε ;

  4. Βεβαια στα οαρτακια που κανει ο Τσιτσιπας ειναι ολοι ο ενας πανω στον αλλον κ κανενας δεν φοράει μάσκα. Αλλα αφου του εδωσαν χρημα ειπε κ αυτος να πει την παπαριά του για τον ανύπαρκο ιο που τρομοκρατει τον πλανήτη

  5. Βρήκαν ευκαιρία με τον κορονοιό να σκορπίζουν δημόσιο χρήμα σε κολλητούς και βοθροκάναλα.
    Εντάξει μαλάκες το εμπεδώσαμε , ”μένουμε φυτά ,σπίτι” να αλωνίζουνε τα λαθροόρκ
    του κούλη.

  6. Είπε να πει κάτι κι αυτός και τα έβαλε με το σποτ. Μια χαρά είναι το βιντεάκι. Άλλωστε ο Τσιτσιπάς δεν είναι ηθοποιός για να γυρίζει ωραίες ταινίες. Όσο για αυτόν που έκανε το σποτ, όχι ξύλο καλέ, τι είναι το ξύλο, ρίξε μια ποινή θανάτου. Έτσι κύριε Αντώναρε;

    1. Νομίζω ότι είναι αποτυχημένο το σποτάκι όχι επειδή ο Τσιτσιπάς έφταιγε. Κατ’ αρχάς έπρεπε να επιλεχθεί πρόσωπο με διείσδυση στους νέους, όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν προσωπο με διείσδυση στους ηλικιωμένους. Ο Τσιτσιπάς μπορεί να είναι πρόσωπο που προκαλεί θαυμασμό, αλλά το σπορ με το οποίο ασχολείται είναι ελιτιστικό και δεν συγκινεί τους νεους. Άσε που μιλά σε τεμπο που δεν μιλά ένας νέος, ενώ η γλώσσα που χρησιμοποιει πάλι δεν είναι η γλώσσα που χρησιμοποιούν οι νέοι. Τέτοιο προσωπο θα μπορούσε να ήταν ένας ράπερ (ο οποίος θα τα έλεγε με ρίμα) ή δύο- τρεις ποδοσφαiριστές διαφορετικών ομάδων (για να μην υπάρχει θέμα αντιπαλοτητας) ή κάποιος youtuber. Το συγκεκριμένο σποτάκι ήταν η επιτομή της επικοινωνιακής αποτυχίας.

      1. Οι Έλληνες ακούνε ελληνική ραπ ή οι Αλβανοί που ζουν εδώ ; Η ελληνική ραπ των Αλβανών εννοείς ότι θα έχει απήχηση στους Έλληνες; Οι νέοι πόσοι είναι Έλληνες και πόσοι Αλβανοί; Για ποιούς νέους Έλληνες μιλάς και ειδικά τους Έλληνες νέους που ακούν ελληνική ραπ; Νομίζω δεν υπάρχει ελληνική ραπ. Οι youtubers είναι πρότυπα των νέων ; Γιατί; πες έναν λόγο που τους κάνει πρότυπα. Το ποδόσφαιρο έχει χάσει την αίγλη που είχε παλιά. Τα σποτάκια σου θα ήταν σκέτη αποτυχία εγγυημένα

        1. Αποψή σου φίλε και καθόλα σεβαστή.Σε καθε περίπτωση εγω δεν είμαι επικοινωνιολ;oγος, φαντάζομαι ούτε και εσύ. Νομίζω όμως ότι το μήνυμα πρέπει να έχει διεισδυτικότητα, άρα δεν ψαχνουμε για προτυπο των νέων, δεδομένου ότι για τους νέους δεν υπάρχει πρόσωπο πρότυπο αλλά life style πρότυπο. Δεν υπάρχουν πολλοι νέοι που θέλουν να γίνουν Τσιτσιπάδες, άλλα υπάρχουν πολλοί νέοι που θέλουν να ζουν τις διακοπές του Τσιτσιπά στη Μύκονο. Mεταξύ Snik και Τσιτσιπά νομίζω τα εικοσάχρονα θα διαλέξουν Snik.Ακόμα και Ημισκούμπρια θα διάλεγαν σε σχέση με Τσιτσιπά. Εμένα μου είναι αφόρητα εκνευριστικός, αλλά σημασία έχει να είναι αποτελεσματικό το μήνυμα. Σε ό,τι αφορά τους youtubers παραβλέπεις ότι όλοι οι νέοι (και τώρα εσχατως και οι ΓΤΠ) είναι καρφωμένοι στο youtube. Ενναλακτικά θα μπορούσε να ήταν και ο Θανασης Πασσάς με την Κρεμλίδου ή ακόμα και ο Ντανος από το Survivor. Ξαναλέω δεν ψάχνουμε για πρότυπα, ψάχνουμε άτομα που η νεολαία τα αποδέχεται, θα ακούσει τα λόγια τους και απαραίτητα θα γελάσει. Σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο έχει χασει την αίγλη του, είναι αλήθεια γι αυτό και πρέπει να σκεφτούν ευφάνταστο και ανατρεπτικό σενάριο που να προκαλεί οπωσδήποτε γέλιο.

          1. Μα μιλάς για άτομα που δεν τους ξέρει κανείς. Αν δεν βλέπει κάποιος τηλεόραση δεν ξέρει ποιος είναι ο Σνικ. Ούτε τον Πασσα ξέρω ποιος είναι και την Κρεμλίδου την ξέρουν πάλι όσοι βλέπουν τηλεόραση και πιο πολύ τα λιγούρια . Έτυχε να την μάθω αυτήν από σάιτ που την προωθούν.Αυτοί οι άνθρωποι που αναφέρεσαι δεν είναι πρότυπα και ζουμε σε περίοδο που δεν υπάρχουν διάσημοι. Αυτοί οι διάσημοι είναι γνωστοί σε μειοψηφία. Νέος δεν είναι μόνο ο 15χρονος αλλά και ο 25χρονος. Αν ο 25χρονος ακούει Σνικ έχει πρόβλημα. Αν σε μόνιμη βάση θέλει κάποιος να σπάει πλάκα τότε είναι χάχας και ηλίθιος.

          2. Και τα Ημισκούμπρια είναι από άλλη εποχή. Μα για να θέλει κάποιος τη ζωή τους, θα πρέπει κάποιος να ξέρει ποιοι είναι όλοι αυτοί και την ζωή που κάνουν. Με την Κρεμλίδου ποιά γυναίκα θα ταυτιστεί; Α ναι ξέχασα η γυναίκα σήμερα είναι ένας κώλος.

Comments are closed.