Αντώνης Παπαηλίας: Η δυσκολία του να κάνει μόνο μια δουλειά ως ηθοποιός

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (15631)

Ο ηθοποιός Αντώνης Παπαηλίας, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Breakfast@Star με τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Γκρόσι, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στο επαγγελματικό του ταξίδι.

 

Ο Παπαηλίας μοιράστηκε τις εμπειρίες του από την τηλεοπτική συνεργασία που είχε την προηγούμενη σεζόν με την Κατερίνα Ζαρίφη. Αυτή η συνεργασία τον βοήθησε να εξελιχθεί ως ηθοποιός και να αποκτήσει νέες προοπτικές.

Στην κουβέντα τους, ο ηθοποιός εξέφρασε τις ανησυχίες του σχετικά με την ανασφάλεια που χαρακτηρίζει το επάγγελμα. Οι συνεχείς αλλαγές και οι απαιτήσεις της βιομηχανίας καθιστούν δύσκολη τη σταθερή εργασία για τους καλλιτέχνες.

Ο κ. Παπαηλίας μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με τη συνεργασία του με την Κατερίνα Ζαρίφη, αναφέροντας ότι από την εμπειρία του στην Οδό Ζαρίφη, κρατάει μόνο θετικές αναμνήσεις. «Είχαμε πολύ όμορφες στιγμές», δήλωσε χαρακτηριστικά. Επιπλέον, τόνισε τη σημασία των σχέσεων που διατηρεί με την Κατερίνα και άλλους συνεργάτες, υπογραμμίζοντας ότι η φιλία τους παραμένει ισχυρή.

Η Κατερίνα Ζαρίφη του είχε δώσει μια χρήσιμη συμβουλή: να μην είναι πάντα τόσο καλός και ευκολόπιστος. Ο Αντώνης παραδέχεται ότι δεν έχει ακόμα κατανοήσει πλήρως αυτή την τεχνική, αλλά είναι αποφασισμένος να τη μάθει σταδιακά.

«Για έναν ηθοποιό είναι δύσκολο από πολλές πλευρές να κάνει μόνο μια δουλειά αλλά θα το ρισκάρουμε, θα το δοκιμάσουμε και ότι γίνει. Έχω ταλαιπωρηθεί οικονομικά αλλά, επειδή δουλεύω και πολλά χρόνια σε εστιατόρια, δεν ξέμεινα από δουλειά. Υπάρχει ένα κατάστημα στη Νέα Ερυθραία με το οποίο συνεργάζομαι εδώ και 10 – 11 χρόνια που πηγαίνω να δουλεύω σαν σερβιτόρος παράλληλα με τις υπόλοιπες μου δουλειές».
«Είχα κάποια θέματα που έπρεπε να τα ρυθμίσω και για να τα ρυθμίσω αυτά έπρεπε να απέχω λίγο από τη νύχτα. Γενικότερα δεν μπορώ πάρα πολύ να ξενυχτάω και να είμαι σε εγρήγορση όλη την ημέρα, πια είναι απαγορευτικό» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Αντώνης Παπαηλίας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο του STAR.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response