“Αν και μένει Πέραμα, η Μάγδα Φύσσα ήταν μια γυναίκα που πήγαινε δικαστήριο περιποιημένη” – Θύελλα αντιδράσεων από τις δηλώσεις της Ι.Μάνδρου στον ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Για την Ιωάννα Μάνδρου του ΣΚΑΪ,  ήταν «μια γυναίκα μη διανοουμένη από το Πέραμα» που όμως «ήταν περιποιημένη» και «εκφραζόταν κόσμια», αν και «σε τέτοια κοινωνικά στρώματα δεν περιμένεις τέτοιες συμπεριφορές».

«Την είδατε καμία μέρα στη δίκη αχτένιστη», συμπλήρωσε με τον Δημήτρη Οικονόμου να σπεύδει να συμφωνήσει.

Αυτά είδαν, αυτά κατάλαβαν, αυτά είπαν στο πάνελ του ΣΚΑΪ για τη Μάγδα Φύσσα και την ιστορική δίκη της Χρυσής Αυγής…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Tην μανα του δολοφονημενου Φουντουλη την ειδε κανεις?????
    μπαααααααα……..εκεινης το παιδι δεν ηταν ανθρωπος…..επειδη ηταν ΕΛΛΗΝΑΣ

  2. Πιο γλοιώδες ερπετό από αυτή την πατσαβούρα με το κεφάλι οχιας δεν υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση της προπαγάνδας.

  3. οτι διαφημηζετε Μ@υνοπανα ι δεν τα αγοραζω ποτε.σας εχω βγαλη και απο τη τηλεοραση…καλυτερα να παρακολουθω ντοκυμαντερ παρα εσας…ας ελπισω οτι θα ακολουθησουν το παραδειγμα μου ολοι οι ελληνες…

  4. Ναι…
    Η Μανα του Φυσσα…μενει…στο Περαμα…και…ειναι…μια Περιποιημενη…Αξιοθαυμαστη…Κυρια…
    Ενω εσυ…που μενεις…στην “ακριβη” περιοχη…εισαι ενα περιποιημενο…Τσολι…
    Αυτο αν δεν το εχεις καταλαβει…ανοιξε το λεξικο του μπαμπινιωτη…

  5. Εγω θελω να δωσω συγχαρτηρια στην εξαιρετικη μαμα του Φυσσα για την Ελληνικη αγωγη που του εδωσε,την πιστη στον Θεο και τον σεβασμο στην Πατριδα και το Εθνος!!
    Μαλιστα πρεπει να πω οτι με εντυπωσιασαν ιδιαιτερα τα Εθνικα και Χριστιανικα ιδανικα που ενεπνευσε στον γιο της για την πατριωτικη Ανταρσυα και τον Κομμουνισμο!
    Πραγματικα,ειμαι συγκλονισμενος απο το ηθος της..
    Αν ηταν ετσι ολες οι μαμαδες, θα ειχαμε πολυ προκοψει!!! Μπραβο! Μπραβο!

  6. Η κ.Μάνδρου είναι μια γυναίκα διανοουμ(έ)νη
    αλλά δεν ξέρει να τονίζει σωστά τις λέξεις εν
    αντιθέση με πολλές γυναίκες «κατώτερων κοινωνικών τάξεων” που είναι πραγματικά
    διανο(ού)μενες. Όταν η λήγουσα είναι μακράν η προπαραλήγουσα δεν περισπάται όχι δεν τονίζεται. Αν τονίζονταν θα έπρεπε ο διανοούμενος να προσφέρεται ως διανοουμένος. Μάθετε να μιλάτε και μετά να βγαίνετε να κρίνετε δυστυχισμένους ανθρώπους αφ’ υψηλού!!

  7. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχετε βάλει όλοι με τον Παύλο τον Φύσσα και την οικογένεια του! Καταρχάς ο Φύσσας ήταν οικοδόμος που δούλευε σκληρά για να ζήσει (όπως και ο Ρουπακιάς), ήταν και μουσικός (άσημος, αλλά από το να ήταν νταλάρας καλύτερα έτσι) και ήταν και αναρχικός. Έγραφε και τραγούδια, συζητήσιμης ποιότητας, και στρεφόταν εναντίον ΟΛΩΝ!!! Δεν χώνευε την δεξιά, την ακροδεξιά, την κεντροαριστερά, την αριστερά αλλά κυρίως είχε άχτι το ΚΚ€!!! Το τι ξύλο είχε παίξει με τα ΚΝΑΤ (αυτά που πάνε υποκριτικά και καταθέτουν λουλούδια στο μνημείο του) ήταν το κάτι άλλο! Από εκεί είχαν προηγούμενα με τον Ρουπακιά, και η αμοιβαία “συμπάθεια” συνεχίστηκε και όταν έφυγε από το ΚΚ€ και πήγε στη ΧΑ. Οι γονείς, μέσα στον πόνο τους, δέχθηκαν την βοήθεια που τους πρόσφεραν τα γιουσουφάκια του κατοχικού τόξου, μην μπορώντας να κάνουν αλλιώς, με αντάλλαγμα να κατηγορούν την ΧΑ, όπως και έκαναν, αναγκαστικά!!! Βλέπετε και εσείς ότι ο πατέρας του έκανε αρχαιοελληνική αναφορά, μιλώντας (συμβολικά) για Ηλύσια πεδία, κάτι που οι ανθέλληνες θα το λοιδορούσαν. Άστε τους λοιπόν στον πόνο τους, χάσανε το παιδί τους και τους κατσικώθηκε στο σβέρκο όλο το κατοχικό τόξο!!! Έλεος! Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου!!!

  8. Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από αυτό το κανάλι!! εμετός!!

  9. Η Μανδρου…που οποτε την βλεπω μου θυμιζει το κομοδινο που ειχαμε στο παλιο το σπιτι…
    Ασταδιαλα μωρη…

  10. Γιατί κα Μάνδρου, ποιος σου είπε ότι όποιος μένει στο Πέραμα και συναφείς περιοχές, είναι ατημέλητος και άξεστος? Βαρέθηκα να ακούω μπούρδες από δημοσιογράφους του κ@λου.

  11. ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΜΩΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  12. Τα λεφτά που κυκλοφορούσαν στο Πέραμα πριν τον ήλιο του πασοκ., αυτή η κότα δεν θα τα δει Ούτε σε χίλιες ζωές… τα περισσότερα παιδιά είναι ανώτατων σπουδών.. άντε παλιο ρόμπα..

  13. Τα καταφεραν οι γυμνοσαλιαγκες, χρησιμοποιοντας και την μανα του Φυσσα, λες και οι αλλοι στην Μαρφιν και οι αλλοι δυο στο Ηρακλειο Αττικης, δεν ειχαν μανες, να επιρεασουν το δικαστηριο και να βγαλει αυτη την λανθασμενη αποφαση!!!!!!!! Την δε Κα Φυσσα με το σοου που εδωσε, θα την δειτε αργοτερα υποψηφια στα ψηφοδελτια του Συριζα!!!!!!

  14. ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Κ Ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ,Ο ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Κ.ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Κ Η ΜΑΡΙΑ Η ΑΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ,Ο ΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΦΟΡΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ Τ Ο ΠΕΡΑΜΑ Η ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ,Ο ΠΟΝΟΣ ΜΙΑΣ ΜΑΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΝΙΣΜΑ,Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΙΚΙΑ

  15. πασχει η κοινωνια. πασχει ΣΟΒΑΡΑ.

  16. Θέλει πολλα κιλα αξιοπρεπειας για ναντεχεις να σεβεσαι την ζωη σου οταν εχεις χασει το παιδι σου και με αυτο πρωτα απολα σεβεσαι την μνήμη του παιδιού σου Εχω δει πολλες να κυκλοφορούν αξιολύπητες γεματες υποκρισια και θεατρινισμο εκτος αν έχεις χάσει τα λογικα σου αλλα η Κυρια Φυσσα δεν ειχε ουτε αυτη την πολυτέλεια Ντροπη για το ειρωνικο και ρατσιστικο σχολιο της κας Μανδρου ….Και για να το πω στην γλωσσα της στο Περαμα η αξιοπρεπεια περισσεύει, στα λημερια της την εχουν ακουσει ποτε;

  17. μμμ ωραίος τρόπος την εκμεταλλεύτηκαν και τώρα την προσβέλνουν αλλά το καημένο το παλληκάρι από την βόρειο ήπειρο το δολοφονησαν και δεν βγήκε κανένας στο δρόμο ούτε και σαυτήν την μάνα πήγαν στην ελλάδα δεν πρέπει να δηλώνεις νορμάλ έλληνας και όποιος κατάλαβε κατάλαβε

  18. Πέρα απο την δολοφονία ενός ανθρώπου, η οικογένεια φύσσα με την υποκίνηση του ΚΚΕ και φυσικά απο την ΝΔ βάλθικαν εναντίον της χρυσής αυγής, ώστε με κάθε τρόπο να καταδικαστεί. ΜΜΕ κλπ είχαν μια και μόνη εντολή, να διασύρουν την χρυσή αυγή, καθώς και η δικαιοσύνη να καταδικάσει πάση θυσία την χρυσή αυγή.

  19. Η Μάγδα Φύσσα δεν αναφέρεται ποτέ στον γιο της ως νεκρό: “Ο γιος μου ζει” λέει τη μία, “τραγούδησέ τους τι φάγανε” λέει την άλλη, “γιε μου τα κατάφερες!” φώναζε χθες στα δικαστήρια. Ο πατέρας του δε, σε συνέντευξη που είχε δώσει είχε πει ότι ο γιος του βρίσκεται στα Ηλύσια πεδία και όντως, καλά ενημερωμένες πηγές είχαν επιβεβαιώσει ότι ο Φύσσας είχε εντοπιστεί κάπου στο Saint Elysee των Παρισίων.

    1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΔΕΡΦΕ….Ο ΧΥΣΣΑΣ ΔΝ ΨΟΦΗΣΕ…ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΤΟΝ ΚΝΙΤΗ ΡΟΥΠΑΚΙΑ…ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΨΕΥΤΟΝΕΚΡΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΛΟΥΝΤ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ…ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ…Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΠΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ…ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΛΛΑ Ο ΧΥΣΣΑΣ ΖΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙ!

Comments are closed.