“Αν ο αστυνομικός δεν έφερε όπλο δεν θα είχε συμβεί αυτό”! Τάδε έφη Ιωάννης Χασαπόπουλος. Τα συμπεράσματα δικά σας

Κοινοποίηση:
unnamed

Στον “αέρα” του Mega ο Γιάννης Χασαπόπουλος έκανε παρουσίαση και ανάλυση του περιστατικού στη Βοιωτία με τον νεκρό γ#φτο από το όπλο αστυνομικού.

Σε κάποια στιγμή όπως μας γράφει αγανακτισμένος αναγνώστης, “ο Χασαπόπουλος που διακρίνεται για την έλλειψη ευφυίας, ούτως ή άλλως , σχολιάζοντας το επεισόδιο με το γυφτάκι και τον αστυνομικό κατέληξε στο ότι: “Αν ο αστυνομικός δεν έφερε όπλο δεν θα είχε συμβεί αυτό”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

50 Σχόλια

  1. Και εσύ Χασαπόπουλε αν δεν ήσουν μαλάκας δεν θα έλεγες μαλακίες !!!!!!!!!!!!

  2. Γι αυτό πλέον η Ελληνική Τηλεόραση, ΔΕΝ είναι για να την βλέπεις…. Μόνον απο το internet και επιλεγμένα, καθώς και επιλεγμένα δορυφορικά.
    ΟΛΟΙ εξυπηρετούν ατζέντες, και τα παίρνουν απο κόμματα ή επιχειρηματίες. Η ελεύθερη δημοσιογραφία, ΔΕΝ υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση.

  3. Αυτόν να το φυλάνε με …γαρύφαλλα, να το απαιτήσει.

  4. Τέλειο, απίστευτο χώσιμο στον Βλακα. Μπράβο σε όλους σας . Τέλειο.

  5. Και αυτόν τον πανηλίθιο λαγό, τον προστατεύουν αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ; Να πάςι να πληρώσει σωματοφύλακες ο ξεφτίλας . Αει σιχτιρ πιά με όλο το δημοσιογραφικό σκυλολόι, ανοίγουν τον απόπατο πούχουν γιά στόμα και ξεχύνονται οι αηδίες τους στον αέρα. Να μη κρατούν όπλο οι αστυνομικοί, μόνον πιπίλες!!! Πανύβλαξ!!!

  6. Τι λες ρε αχρείε; Μήπως να παίζουν και μαντολίνο στους γύφτουλες; Αντε να χαθείτε όλοι επιτέλους…

  7. Τζόρνταν, μη κουράζεις τα πόδια σου ρε χαμένε, παίξτον μόνο με τα χέρια.

  8. Αντε γαμήσου χασάπακλα, πασοκοτσουτσέκι της πούτσας.

  9. Να μην έχουν όπλα οι αστυνομικοί αλλά…. πλαστελίνη ρε άι γαμησου λαμόγιο…

  10. Ο/Η μίλησε και ο προστατευόμενος από ενόπλους αστυνομικούς λέει:

    Πανίβλακα Χασαπόπουλε,
    Αν δεν είχαν τα μμε στημμένα πιόνια (σαν και του λόγου σου, που ενθαρρύνετε και υποστηρίζετε τα εγκληματικά στοιχεία), ΔΕΝ θα συνέβαινε ούτε ένα κακό, διότι θα γνώριζαν εκ των προτέρων οι παραβατικοί ότι σε κάθε έκνομη ενέργειά τους θα είχαν να αντιμετωπίσουν τον νόμο που θα τους επέβαλε αυστηρή και παραδειγματική τιμωρία …
    Για τον 11χρονο Μάριο στο Μενίδι, την 77χρονη στους Αγίους Θοδώρους Κορινθίας και τόσα άλλα αθώα θύματα των “ευπαθών”, δεν σε ακούσαμε να ζητήσεις τον αφοπλισμό των εγκληματιών, ΛΕΧΡΙΤΗ …
    Εσείς, τα δημοσιοκαφράκια, μαζί με τα πολιτικά απόβλητα, είστε οι -αποκλειστικά- υπεύθυνοι, για όλο αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία μας, με τους “ευπαθείς” γιούφτους, τους “κατατρεγμένους” λαθροεισβολείς, τους “ανθρωπιστές” δικαιωματιστές και όλη την αφρόκρεμα της αναρχίας, της διαστροφής και της ανωμαλίας …
    Πήγαινε δώσε, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ, γαρύφαλλα και τραντάφυλλα στους αστυνομικούς που προστατεύουν εσένα, την οικογένειά σου και το σπίτι σου, ώστε να τα προσφέρουν στους “ευπαθείς” όταν θα σου την πέσουν … και μετά τα λέμε …
    Εμείς, οι “κοινοί θνητοί” που δεν προστατευόμαστε -στο ελάχιστο- από την Πολιτεία, θέλουμε τα όργανα της Τάξεως και της Ασφάλειας των Πολιτών, να φέρουν όπλα και να εξουδετερώνουν τους κλέφτες, τους ληστές, τους βιαστές, τους ναρκεμπόρους, τους δολοφόνους … Εσείς οι “φιλάνθρωποι” μαζέψτε τους στα σπίτια σας και κάντε τους τεμενάδες και λιβανίσματα … Δικό σας το πρόβλημα …
    ΄Αντε στο διάολο ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, που μου το παίζετε, εκ του ασφαλούς, “πονόψυχοι” και κάνετε ψυχικά με ξένα κόλλυβα …

  11. Δεν θα μας προβληματίσει η γνώμη ενός μαλάκα.

  12. Μπου χαχα. Ο χασάποπουλος με την ξελιγωμενη δημοσιογραφα γυναίκα καναλιού της Βουλής παρακαλώ που τον έχει ταράξει στο κέρατο. Για να μη πω περισσότερα. Είχαν βουτήξει τα νέα ….

  13. ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΕ ΖΗΤΑ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ!!!

  14. Και ομως και σε αυτο το λαμογειο του παρεχουμαι αστυνομικη προστασια αληθεια θανε με οπλο η χωρις????

  15. Μα γιαυτο το λογο ετρεχε να το σκασει γιατι τον ειχαν ξανατσακωσει και οδηγουσε ξανα χωρις να εχει καν διπλωμα.

  16. Να παραδωστε τα οπλα στους γυφτους και τους πακιστανουν να διευκολυνετε το εργο τους. Εχει δικιο ο χασαποπουλος .Αστυνομικοι χωρις οπλα κλεφτες και γυφτοι με Καλασνικοφ. Καλη σας διασκεδαση.

  17. ΚΑι εσύ αν δεν είχε γλώσσα δε θα έλεγες βλακείες…

  18. Εσένα οι αστυνομικοί που σε φιλάνε ρε όρνιο έχουνε όπλο λέγε ρε άχρηστε δημοσιογράφε πανίβλακα

  19. Έχουν ξεφτιλίσει τη δημοσιογραφία όσο δεν πάει, ένα λειτούργημα το κάναν σαν τα μούτρα τους κι ακόμα χειρότερα.
    Πραγματικά, μόνο θλίψη, θλίψη, θλίψη. Ακόμα κι η οργή δε βρίσκει χώρο πλέον. Αλλά ξεχνάΝε και ξεχνάΜε γενικώς όλοι. Έλα ντε που σε ανύποπτο χρόνο κάποια στιγμή γυρνάνε τούμπα τα πάντα. Κι όταν γίνει αυτό όλα έρχονται στο φως, κανένας δεν κρύβεται και να θέλει. Εκεί να σας δω λαμόγια.

  20. γι αυτο δε θα υπαρξει ποτε δικαιοσυνη ….α και μη ξεχασω το να γλυφεται μεταξυ του το συστημα …σε σιγη ιχθυως το ξεπλυμα το καινουργιο η αχνα αχνα????

  21. Κύριε …χασαποταβέρνα, θα ήθελα να σκεφτείς και την άλλη, δηλ. την σωστή άποψη: ότι, εάν ο Ταμτάκος σταματούσε μόλις αντιλαμβανόταν τα ηχητικά και φωτεινά σήματα του περιπολικού, ΔΕΝ θα είχαμε θύματα, απλώς θα υπήρχαν ΜΟΝΟ συλλήψεις. Γιατί δεν το λες αυτό, που είναι και το αυτονόητο, αλλά πετάς τη μαλακία σου, ώστε να γλυκαίνονται τα αυτιά των γύφτων και των αντιεξουσιαστών; Μήπως είσαι βαλτός; δηλαδή μπροστινός, που λένε; Είναι δυνατόν η αστυνομία, βρε σαχλαμάρα, να μην οπλοφορεί, ειδικά όταν κινείται εκτός αστικού ιστού, κάνοντας καταδιώξεις στα σκοτάδια και στις ερημιές; Τα θέλεις και τα λες; Μήπως και εάν δεν υπήρχαν αυτοκίνητα, δεν θα είχαμε τροχαία ατυχήματα; Πες το και αυτό ντε, πανέξυπνε!!!
    Μορφώστε τους γύφτους και τότε θα δείτε την πρόοδο της κοινωνίας μας. Μόνο η μόρφωση σώζει. Μέχρι να επέλθει η μόρφωση, χρειάζεται συμμόρφωση στους νόμους και τιμωρία αμείλικτη.

  22. Νεροπίστολο ίσως? Nerf ? Ακορντεόν να τους παιζουν μουσική?

  23. ΒΛΑΚΑ…..ΟΛΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣΑΜΕ…….
    ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ……ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ…..
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΛΑΚΑ..

  24. Τάχει χαμένα από το πολύ το κέρατο ο πούστης

  25. Μήπως να μας πουν κ ότι αν δεν πουλούσαν πρίζες οι γ@φτοι δεν θα είχαν καγιεν?τα παιδιά που σκοτώνουν αυτοί κ οι οικογένειες κάθε μέρα,όχι 1 φορα!ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ.

  26. Οι αστυνομικοι που φρουρουν το εκαστοτε κοινοβουλευτικο παρασιτο κλπ κατα την γνωμη σου χαμενοπουλε να εχουν οπλο ναι ή οχι;

  27. Έτσι όπως τον βλέπεις λες να ένα σαλόνι; Δε νομίζω για βοιδαρος μοιάζει. Ναι ρε να έχουν μαζί τους και σοκολάτες να τις δείχνουν όταν σταματάνε βρωμιάρηδες.

  28. Αμάν βρε Jordan, σύνελθε.
    Αυτοί οι τηλεορασάδες κατάντησαν γελοίοι.
    Άντε να τους εμπιστευτεί ο κόσμος, με τις ανοησίες που λένε σε καθημερινή βάση.

  29. Κι’εσενα αν σου εκοβαν την γλωσσα δεν θα ξεφουρνιζες ακαταπαυστα μα@@κιες

  30. Αν γουσταρες τοσο πολυ τουςς γυφτους ρε παρασιτο της Δημοσιογραφιας να τους παρεις σπιτι σου καραγκιοζη!!!

  31. Έχει δίκιο ο Χασαπόπουλος. Να αφαιρεθούν άμεσα τα όπλα από τους αστυνομικούς και να δοθούν στους ρομ@ για να πυροβολούν στους γάμους και στα βαφτίσια

    1. Και να ξεφεύγουν οι αδέσποτες και να σκοτώνουν αμέριμνα παιδάκια που παίζουν παραδίπλα, όπως έχει συμβεί παραπάνω από μία φορά στο Μενίδι.

  32. ρε χαμενε χασαποτσαρλατανε αν δεν εφερε οπλο ο αστυνομικος τωρα θα ηταν νεκρος αυτος γιατι δεν λες τιποτα για τους γυφτους που ολοι οπλοφορουν και πυροβολουν ανεξελεγκτα μα καλα στα μπουρδελοκαναλα τι σας ποτιζουν και αμολατε τετοια μαρουλοφυλλα ειστε κακομοιρηδες ο αστυνομικος οφειλει να εχει οπλο οπως και ο στρατιωτης η εγκληματικοτητα δεν αντιμετωπιζεται με λουκουμια και γλυκα ξυπνα ρε βλαμενε εσυ και οι αλλοι τηλεδικαστες καταλαβαινετε ποιον εννοω βεβαια μαζι με την κυρατσα του δικαζουν τα πσντα απο το γυαλι τρομαρα τους

  33. Ο ανθρωπος καλα ειναι τελειως ανεγκεφαλος μπιτ για μπιτ που λενε και στο χωριο μου! Απο κατι τετοιους “πετσωμενους” αγεται και φερεται η κοινη γνωμη! Ρε μπαμια αν η ΕΛ.ΑΣ δεν εχει αδεια οπλοφοριας ποιοι εχουνε τα τσαντηρια?

  34. Αν δεν είχε όπλο δεν θα ήταν αστυνομικός θα ήταν ηλίθιος σαν κι εσένα αγαπητέ Ιορδάνη. Τί λέτε μωρέ; Επικοινωνήτε;

  35. Αγόρι μου είσαι μαλακας; Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι.

  36. τι προσφερει η αστυνομια παντως πλεον ?…. ειναι να απορω!!!
    λιγοστεψαν τις λητειες?.. αυτες λιγοστευουν με την απομακρυνση σκαρτων πληθυσμων. τιποτε αλλο.
    ο πανηλιθιος χασαποπολυος ξεχναει οτι η αστυνομια πεοσφςρει ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ειναι σχεδον απειρο.. οσο κ το συμπαν να καταργηθει…ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΣΤΟΚΕ.

    1. οι ληστειες σε τραπεζες λιγοστεψαν…γτ εκλεισαν τα πια πολλα τραπεζικα καταστηματα και εχουμε μεινει με ενα σε ολο τον πειραια!

  37. “Αν ο αστυνομικός δεν έφερε όπλο δεν θα είχε συμβεί αυτό”! Έτσι είπε?
    -Αν δεν είχαμε και αστυνομικούς δε θα είχε συμβεί αυτό!
    -Βγάζει νόημα?

  38. ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ …ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!!!!!!!!!

  39. Απαπαπαπαπα είπε τέτοια πράγματα ο Ιορδάνης?
    Πάει και αυτός,τον βάρεσε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ κατακέφαλα!!

  40. Είσαι μαλάκας ρε βρυκόλακα; Αστυνομικός να μη φέρει όπλο! Και τί να φέρει, πιστολάκι για τα μαλλιά;

  41. Ο χασαποπουλος έχει αστυνομική συνοδεία φρουρά όπως πολύ συνάδελφοι του? Η έχει άδεια οπλοφορίας ο ίδιος?

  42. Κατεπείγει η αυστηροποίηση μέτρων καταστολής, ανεξέλεγκτου πλέον εγκλήματος, ουχί απλώς αστυνόμων αλλά καί νόμων περί ποινών καθώς καί τών επίορκων δικαστικών, οι οποίοι …. αθωώνουν εγκληματικά τσογλάνια καί διώκουν έντιμους καί αμυνόμενους αστυνόμους!!!!Ασφαλώς κάτι παρόμοιο ακούεται ως …. μυθικό!!!! μέ τοιαύτα κυβερνητικά καί πολιτειακά αποβράσματα, τά οποία μανιωδώς απεργάζονται ουχί απλώς τόν αφανισμό ΕλληνΟρθοδόξων αλλά καί τήν πολυεπίπεδη καταπίεσή των μέσω επαυξημένου άγχους, οικονομικών δυσχερειών, απουσία κοινωνικής πρόνοιας καί ασφάλειας κλπ. Όσον αφορά κάποια δίποδα δημοσιοκαφρικά προδοτικά τσογλάνια, ως τό αναφερόμενο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ φερέφωνο, απλά εξυπηρετούν τά σχέδια τών τουρκόσπορων νεογενίτσαρων κυβερνώντων, οι οποίοι διαπράττουν τό πάν δυνατόν πρός ασύδοτη επαύξηση τής κοινωνικής παρανομίας καί μπαχαλοκρατίας.

  43. Είναι γνωστή η λύσσα της αριστεράς να αφοπλιστεί η αστυνομία. Να μην έχουν όπλο οι αστυνομικοί αλλά να έχουν όπλο οι εγκληματίες για να τους σκοτώνουν. Ας αφοπλίσουν πρώτα τους εγκληματίες και μετά συζητάμε για αφοπλισμό της αστυνομίας.

  44. Να πάει δηλ. να σκοτωθεί για να προστατεύει τον κάθε ηλίθιο σαν κι εσένα;Χασάπη καραγκιόζη

Comments are closed.