Η μαρινάδα περιέχει ένα υγρό που βοηθάει την συγκόλληση των διάφορων κομματιών κρέατος. Αν αφήσεις τον γύρο μια ημέρα εντός ή εκτός ψυγείου, θα παρατηρήσεις μια κρούστα λίπους η οποία βρωμάει ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ.
Στο βίντεο βλέπω μία μπάλα λίπος από χοιρινή πανσέτα…παλιά ο γύρος επιτρεπόταν μόνο από μπούτι χοιρινό,τώρα επιτρέπεται και η πανσέτα;
Η μαρινάδα περιέχει ένα υγρό που βοηθάει την συγκόλληση των διάφορων κομματιών κρέατος. Αν αφήσεις τον γύρο μια ημέρα εντός ή εκτός ψυγείου, θα παρατηρήσεις μια κρούστα λίπους η οποία βρωμάει ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ.
Στο βίντεο βλέπω μία μπάλα λίπος από χοιρινή πανσέτα…παλιά ο γύρος επιτρεπόταν μόνο από μπούτι χοιρινό,τώρα επιτρέπεται και η πανσέτα;