Απίθανη «θεωρία» ότι τον σεισμό στην Τουρκία προκάλεσαν… ράβδοι τιτανίου από το Διάστημα

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Μια ευφάνταστη θεωρία για το τι προκάλεσε τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία παρουσίασε κρατικός αξιωματούχος, μια θεωρία που μάλλον θα περιμέναμε από θαμώνα συνωμοσιολογικών σελίδων στο Ίντερνετ,

Ο Σερντάρ Χουσεΐν Γιλντιρίμ, που είναι πρόεδρος της Τουρκικής Διαστημικής Υπηρεσίας, όχι μόνο έριξε την ευθύνη για τους σεισμούς σε ξένους, αλλά «γνωρίζει» και πώς συνέβη αυτό.

Ο Γιλντιρίμ εξήγησε ότι οι σεισμοί προκαλούνται από δορυφόρους στο Διάστημα που ρίχνουν ράβδους από τιτάνιο στο έδαφος.

«Υπάρχουν πολεμικοί δορυφόροι που μπορούν να στείλουν ράβδους από κράμα τιτανίου 10 μέτρων από το Διάστημα σε οποιονδήποτε στόχο! Οι ράβδοι αυτές εισχωρούν σε βάθος 5 χιλιομέτρων στο έδαφος, δημιουργώντας σεισμό μεγέθους 7-8 Ρίχτερ. Δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός τους», είπε.

Ακόμη και μετά από χιλιάδες tweet που κορόιδευαν τη «θεωρία» ο Γιλντιρίμ διευκρίνισε ότι αυτό που λέει δεν είναι και τόσο απίθανο.

Μιλούσε, λέει τουλάχιστον ο ίδιος, για ένα οπλικό σύστημα που περιγράφει ένα ινστιτούτο στρατηγικής και το οποίο θα μπορούσε να εξαλείψει μια μικρή πόλη από τον χάρτη.

«Αυτό το σύστημα δεν έχει καμία λειτουργία όπως η ενεργοποίηση γραμμών ρηγμάτων ή τη δημιουργία τεκτονικών σεισμών. Επομένως, δεν έχει καμία σχέση με την καταστροφή του Καχραμανμαράς, που είναι ένας τεκτονικός σεισμός που σημειώθηκε σε μια γνωστή γραμμή ρήγματος. Δεν θέλω να παρεξηγηθεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Επειδή πολλές φορές το Χόλιγουντ έχει “προβλέψει” την εξέλιξη της τεχνολογίας, υπάρχει η ταινία Geostorm και έχω δει ταινία ακριβώς με το σύστημα που περιγράφει ο συγκεκριμένος, της οποίας μου διαφεύγει ο τίτλος!!

    1. Το συγκεκριμένο που λέει ο τούρκος διαστημικός είναι πίπα

    2. Δεν χρειάζεται καμιά ταίνια δεν είναι κρυφό η ύπαρξη εξοπλισμού πρόκλησης σεισμών. Το παραδέχονται και καθηγητές του Γεωλογικού Ινστιτούτου ΗΠΑ ήδη απο το ’90 και οι Ισραηλινοί (όπως και Ρωσία/Κίνα) κάνανε επιτυχώς πειράματα απο το 1970. Οι μπολιασμένοι ψέκες του δημοκρατικού τόξου που υπολειτουργούν εγκεφαλικά τα βαπτίζουν όλα ”συνομωσίες” αφού στις στάνες που ήταν δεν ειχαν επαφή με την πραγματικότητα πριν τους βολέψουν στο δημόσιο.

  2. ΟΧΙ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΒΟΛΦΡΑΜΙΟΥ

    1. ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΑΚΙ ΣΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΩΣ

  3. Ρέ μπουνταλα τοχεις ακουσει το φοβου τους Δαναους και δωρα φεροντες? Αφηστε το θαρθουμε νυχτα γιατι εχουμε τον τροπο και για πανω απο 8 αρι.Γκεγκε μπουνταλα?

  4. …ούτε ράβδοι ούτε τίποτα αφού υπάρχει ρήγμα εκεί πανέξυπνοι είστε…δεν πιστεύω σε τεχνητούς σεισμούς…

  5. Ξεπέρασε και το Χόλυγουντ αυτός!

  6. Ευτυχώς που δεν έκανε καμμία επίσκεψη ο Κούλης …. θα έψαχναν να βρουν κάτι όρθιο !!!

  7. Γιλντιρίμ εμείς το κάναμε, για αυτό καθήστε ήσυχα και κοκοκο.

Comments are closed.