Απίστευτες εικόνες έξω από τα μπουζούκια – Δεν πάει το μυαλό σας γιατί κάθονται στριμωγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον

Κοινοποίηση:
smoke_3

Ο νέος αντικαπνιστικός νόμος και τα τσουχτερά πρόστιμα φαίνεται πως έχουν αποτέλεσμα και πλέον ακόμη και σε χώρους, όπως τα μπουζούκια, όπου οι καπνιστές δεν εφάρμοζαν τη νομοθεσία, τώρα αναγκάζονται να το πράξουν.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα από γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook μια μεγάλη ομάδα θαμώνων του μαγαζιού βρίσκονται έξω από αυτό, προκειμένου να καπνίσουν.

Όπως φαίνεται ο νόμος τηρείται στο έπακρο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πρώην καπνιστής.
    Είναι φοβερά ηλίθιο να βάζεις στα πνευμόνια σου νικοτίνη
    και πίσσα, πληρώνοντας σχετικά μεγάλα ποσά

  2. Αυτό που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια στα προηγμένα ευρωπαϊκά κράτη στην Ελλάδα μοιάζει οπισθοδρόμηση. Ότι μαλακία εμφανιστεί στο εξωτερικό τελευταίοι το μαθαίνουν οι Έλληνες και το επιδεικνύουν κιόλας βλ. ναργιλέ που στο εξωτερικό το κάνουν δεκαετίες. Με την εισβολή των λαθρό μας μαθαίνουν και τις συνήθειες τους. Επιτέλους πρέπει να εφαρμοστεί ένας νόμος που ψηφίστηκε πριν από 10 χρόνια οι απαίδευτοι Έλληνες αντιδρούν. Αλλά στο να αντιδράσουν από την εισβολή των λαθροπιθηκων και την αρπαγή της περιουσίας από τους ξένους εκεί μουγκα ραγιά Έλληνα. Μόνο ένας πόλεμος να ξεσπάσει για να σε πιάσει ρίγος και ξυπνήσεις από τον λήθαργο. Δημοσίευσε το σχόλιο παρακαλώ.

Comments are closed.