Απίστευτη ατάκα πρώην Υπουργού για Μητσοτάκη: Οι μισοί στη ΝΔ τον έλεγαν Κούλη

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο από την δεύτερη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για τις Προγραμματικές Δηλώσεις της Κυβέρνησης. Σάββατο 8 Ιουλίου 2023  (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ /EUROKINISSI)

«Το 2016 δεν τον πίστευαν για πρωθυπουργό. Τώρα θα τον έχουν καμιά 50αριά χρόνια ακόμα μου φαίνεται».

Σε μία -πικρή- παραδοχή σχετικά με την παντελή απουσία αντιπολίτευσης στο ελληνικό πολιτικό σύστημα προέβη ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status fm, ο επί χρόνια Υπουργός του ΠΑΣΟΚ είπε ότι ο ίδιος το πίστευε ότι θα γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το 2016, παρότι δεν το πίστευαν όλοι ούτε στη ΝΔ.

«Στη Νέα Δημοκρατία δεν το πίστευαν οι μισοί που τον έλεγαν “Κούλη”. Τώρα τον έχουν έξι χρόνια. Και απ’ ό,τι φαίνεται, θα τον έχουν καμιά 50αριά ακόμη. Βλέπετε καμιά προοπτική; Ποιος θα τον αμφισβητήσει;», είπε θίγοντας παράλληλα το θέμα της απουσίας εναλλακτικής πρότασης από τη διαλυμένη αντιπολίτευση.

«Αυτό είναι το μαράζι της αντιπολίτευσης. Σήμερα δεν υπάρχει κανένας. Πολιτικό σύστημα του ενός κόμματος δεν υπήρχε ποτέ. Αστάθεια υπήρχε, αλλά υπήρχαν και εναλλακτικές»:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. σαν καλος μασονος ο λοβερδος γνωριζε τα σχεδια των νεοταξιτων απο μεσα ετσι ανδρεα

  2. Το Παγκόσμιο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κήρυξε ότι είναι Παράνομος ο γάμος μεταξύ του ιδίου φύλου διαπίστωσε, κατά λέξη, ότι δεν υπάρχει δικαίωμα στο γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

  3. ο ιδιος το πιστευε!Ο καθολου διαπλεκομενος,ηθικος και παναγνος κολλητος του υπερθεαματος Αδωνι,Λοβερδος,παπαριζει θεωρωντας μας αφελεις σαν το σοι του και τους φιλους του.Αντε να μας πει και οτι ξερει και τεννις.

Leave a Response