Απίστευτη εξέλιξη: Έστειλαν μήνυμα από το κινητό της 16χρονης για να καλύψουν τον 44χρονο – Βίντεο ντοκουμέντο

Κοινοποίηση:
poli simantiko

Νέα στοιχεία για τη σοκαριστική υπόθεση βιασμού στον Κολωνό φέρνει στο φως της δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο, βάζοντας στον κάδρο εκτός από τον 44χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη (16χρονη) φίλη του γιου του και τον γιο του αλλά και τη νυν σύντροφό του.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο αποκάλυψε η εκπομπή Live News και το οποίο καταγράφηκε την Τρίτη (20/08), στην περιοχή που μένει η 16χρονη, ο κατηγορούμενος και τα άλλα δύο άτομα φαίνεται να προσπαθούν να της αποσπάσουν το κινητό της τηλέφωνο ώστε να στείλει μήνυμα δήθεν να συνευρεθούν, για να καλύψουν τον 44χρονο και να αποκτήσει άλλοθι.

Στα πλάνα φαίνεται το ασημί ΙΧ του 44χρονου, στο οποίο φέρεται να λάμβαναν χώρα οι βιασμοί της 16χρονης. Το όχημα το οδηγεί ο γιος του δράστη και στη συνέχεια κατεβαίνουν ο κατηγορούμενος, ο γιος του και η νυν σύντροφός του.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης, οι τρεις τους προσπάθησαν να ασκήσουν πίεση στη 16χρονη. Η σύντροφος του γιου του 44χρονου πήρε το κινητό της κοπέλας κι έπειτα στάλθηκε το επίμαχο μήνυμα που ζητούσε από τον 44χρονο να συνευρεθούν ερωτικά, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά της ανήλικης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: