Απίστευτη καταγγελία από την Πάρο: “Τρώνε, πίνουν σε 5άστερα και απλά… κόβουν κλήσεις”

Κοινοποίηση:

Αναγνώστης που ζει στην Πάρο, μάς ενημέρωσε για το σύστημα που ακολουθεί κλιμάκιο της αστυνομίας, το οποίο υποτίθεται ότι κατεβαίνει στο νησί για την ομαλή κυκλοφορία λόγω της αυξημένης κίνησης.

Αντ’ αυτού διαβάστε τι γίνεται: “Ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας που έρχεται κάθε χρόνο και καλά για να αποσυμφόρηση των κυκλοφοριακών προβλημάτων του νησιού η λεγόμενη ΕΟΠΤΑ. Αλλά δυστυχώς είναι μόνο για εισπρακτικούς λόγους. Μένει σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, τρώει στα πιο ακριβά εστιατόρια της Νάουσας, Και καθημερινά με χίλιους δύο τροπους προσπαθεί να δώσει κλήσεις ..

Η Πάρος έχει γεμίσει γύφτους, κλεψιές συνέχεια, τα ναρκωτικά ειναι παντού, και το υποτιθέμενο κλιμάκιο της αστυνομίας αστυνομίας εκδίδει παραβάσεις…”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Τι περιμένετε ρε από τους μπατσους? Μαντροσκυλα των αφεντικών,αγράμματοι,τσογλανια που την έχουν δει σεριφηδες και πουλάνε εξουσια. Και εσείς ηλίθιοι τους χειροκροτατε κιόλας. Βέβαια όσο χτυπάνε μειονότητες είναι καλά και κ@υλωνετε γιατί σας προστατεύουν. Περιμένετε να πάρουν εντολή να την πέσουν και στους αυτόχθονες και θα βάλετε και στα μανίκια σας.

  2. Μας ζηλεύει ακόμα και το Μεξικό,όπως έγραψε το Μακελειό τις προάλλες.

  3. ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!!!!

  4. Κυβερνήσεις, Δικαιοσύνη, ΕΛ.ΑΣ, ΜΜΕ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ

  5. Δεν είναι μόνο η Πάρος. Και στα γύρω νησιά γίνεται ο κακός χαμός σε τροχαία, κλεψιές και κάθε είδους παραβατικές συμπεριφορές. Αλλά όλοι κάνουν διακοπές, εσύ που θα πάτε?

  6. Πως θα βγουν τα έξοδά μου, βάφω το μαλλί τρεις φορές την ημέρα, πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα, πειράζει;

Comments are closed.