Απίστευτη ταλαιπωρία για ταξιδιώτες από Θεσσαλονίκη – Κοντά στις δύο ώρες περίμεναν μέσα στο κρύο (Εικόνες & Βίντεο)

Κοινοποίηση:
treno

Στην Ελλάδα του 2023 και η περίφημη Hellenic Train σάς προσφέρει σίγουρη… καθυστέρηση! Ένα ακόμα δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, όπως μας μετέφερε επιβάτης και αναγνώστης μας, είχε σταματήσει για περισσότερη από μία ώρα στο Παλαιοφάρσαλο.

Μέσα στο κρύο, οι άνθρωποι ήταν υποχρεωμένοι να είναι έξω από το τρένο και να ξεπαγιάζουν γιατί τα μοντέρνα τρένα τους χαλάνε στη μέση της διαδρομής…

treno

treno1

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ……Ο,ΤΙ ΧΡΕΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΔΗΘΕΝ…ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ….

  2. οποιος θέλει να φτάσει χωρίς καθυστέρηση στον προορισμό του παίρνει το λεωφορείο

  3. Ρε που θα πάει το χάλι με τα τραίνα;;; Συνέχεια χαλάνε ή ακυρώνουν δρομιλόγια;; Ρε αλήτη Υπουργέ Συγκοινωνιών Καραμανλή ΑΕΡΓΕ ΝΤΡΠΗ σου ρε!!! Ξαναψηφίστε τους ζώα ψηφοφόροι…

  4. Είναι σκληραγωγημένοι οι ΄Ελληνες, δεν παθαίνουν τίποτα! Έχουν συνηθίσει στην υποβάθμιση της ίδιας της ύπαρξής τους! Ίσα ίσα, αν τους δώσουν αξία, θα νομίσουν ότι κάτι δεν πάει καλά στο σύστημα και ότι κάποιοι τους εχθρεύονται και θέλουν να τους χαλάσουν την “όμορφη”, με χίλια βάσανα αποκτημένη, ζωή τους!!!!

    1. Θα βγάλουν καμιά φωτογραφία στο Τουίτερ φεισμπουκ ινσταγκραμ τικ τοκ ότι έγινε κάτι θα φτιάξει μαλλί, θα κάνει ότι παραπονιέται πως όλα είναι χάλια ζώντας στην κακομοιριά του.

  5. αφου ειναι σαπακια οι ιδιοι οι ιταλοι δεν τα ηθελαν

    1. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ Ε;

Comments are closed.