Απίστευτη υπόθεση: 37χρονος παντρεύτηκε γυναίκα που απήγαγε από ψιλικατζίδικο και την εγκατέλειψε

Κοινοποίηση:
via-kakopoiisi-xylodarmos-750x375

Στην πολιτεία της Αλαμπάμα, Ηνωμένες Πολιτείες, σημειώθηκε ένα ασυνήθιστο και ανησυχητικό περιστατικό που περιλάμβανε έναν άνδρα ονόματι Roy Clowder. Ο 37χρονος Clowder, ο οποίος είχε προηγουμένως φυλακιστεί και είχε παραβιάσει την αναστολή του, επιτέθηκε σε μια γυναίκα έξω από ένα ψιλικατζίδικο. Το συμβάν συνέβη γύρω στις 21:30 το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου.

 

Αφού η γυναίκα ολοκλήρωσε τις αγορές της και βγήκε από το κατάστημα, ο Clowder την προσέγγισε και με την απειλή όπλου την υποχρέωσε να καθίσει στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητό της. Στη συνέχεια, οδήγησε το όχημα μέχρι μια κοντινή εκκλησία όπου οι δύο τους παντρεύτηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα Toofab.

Μετά τον γάμο τους, ο Clowder πήρε ξανά τον έλεγχο του αυτοκινήτου και άρχισε να οδηγεί χωρίς συγκεκριμένο προορισμό. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, άρχισε να απαντά σε τηλεφωνικές κλήσεις που δεχόταν η γυναίκα από τους συγγενείς της. Οι οικογενειακοί της φίλοι ανησύχησαν καθώς δεν είχε επιστρέψει σπίτι και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της.

 

Την παράτησε σα να μην είχε γίνει τίποτα

Όταν ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο σερίφης κάλεσε τη γυναίκα, απάντησε ο 37χρονος το τηλέφωνο, οποίος και απογοητεύτηκε από την συνομιλία, σύμφωνα με πληροφορίες. Ξαφνικά σταμάτησε το αμάξι, βγήκε έξω και έφυγε ατάραχος, ενώ μετά από λίγο συνελήφθη.

Ο 37χρονος κρατείται από την αστυνομία και χωρίς εγγύηση, ενώ κατηγορείται για παραβίαση αναστολής και απαγωγή και φέρεται πως ήταν υπό την επήρεια ισχυρών ναρκωτικών, χωρίς να καταλαβαίνει τι κάνει εκείνη τη στιγμή. Μάλιστα, το θύμα του υποστήριξε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στο ενδιάμεσο, αλλά ιατροδικαστής δεν διαπίστωσε κάτι τέτοιο, οπότε θεωρείται αμφίβολο αν ο δράστης θα αντιμετωπίσει αντίστοιχη κατηγορία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response