Απίστευτο! Βουλευτής υποκλίθηκε στον Μητσοτάκη λες και είναι Μονάρχης!

Κοινοποίηση:
σψσψσ

Από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, Σύρο, αυτό που έμεινε ήταν ένα πλάνο. Το πλάνο της… υπόκλισης βασιλικού τύπου στον Πρωθυπουργό, από τη βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Υποτακτικοι και γυμνοσαλιαγκες. Μεγαλη παραδοση σε αυτη τη χωρα.

  2. Δεν προσέξατε και τα άλλα εμετικά σκουπίδια που υπήρχαν γύρω! Αναφέρομαι στις ‘κοκκινοσκουφίτσες’ τους παπικούς!! Όξω σιχάματα!! Μόνο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! Μακάρι, όσοι είναι παπικοί στη Σύρο, να τους φωτίσει ο Θεός και να βαπτιστούν Ορθόδοξοι!!!

  3. Απο οτι βλεπω ο ενας εβραιος υποκλεινεται στον αλλον……απο καμμια συναγωγη ειναι η φωτο????ο πισω φορα εβραικη ταπα στο κεφαλι απο οτι βλεπω αρα μαζοξη τεττοιων θαταν και φυσικα η Κουλα ηταν στο επικεντρο….Λειπει ο Μαις απο την Σαρακωστη….

    1. Η κηρια ως γνησια Μυκονιατησσα το δουλευει καλα……………για νανε σε αυτη την θεση ποιος ξερει ποσες φορες εχει κανει επικυψεις……………………και ποσες ακομα θα κανει για να παραμεινη……………………………………….

  4. Mπερδεψε η Κυρια…τη ”στοα” με το ”σχολειο”…οπως ο Αδωνις την ”εκθεση” με την ”εκκλησια”…!!!

  5. ε τη μουσκαρα πρεπει να εχει εγκεφαλικο ογκο στο εγκεφαλο η να τρωει καλα η πατσαβουρα. Το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι Ελληνιδα εμετος

  6. ραγιαδες…σκουπιδια…αντι να κανει υποκλιση στον δεσποτη συρου δωροθεο που ηταν διπλα προσκυνησε την Κουλα την Α’

  7. Αυτη δεν μπορει να διαβασει Ελληνικα και εχετε απαιτηση να γνωριζει το Τυπικο ????????>

Comments are closed.