Απίστευτο! Ζητάνε 750 ευρώ από άνεργη για να μπει το όνομά της στον τάφο

Κοινοποίηση:
παγκάρι εκκλησίας

Ενώ οι άνθρωποι πλήρωσαν την τελετή τώρα όπως καταγγέλουν η Εκκλησία τους ζητά 750 ευρώ για να γραφτεί το όνομα της πεθαμένης μητέρας τους στο σταυρό πάνω από τον τάφο ο οποίος είναι και παλιός και είχε χρησιμοποιηθεί και σε άλλους νεκρούς στο νεκροταφείο.

Η καταγγελία:

“Καλησπέρα σας! Η μητέρα μου απεβίωσε πριν μια εβδομάδα. Έγινε η ταφή της και η ενορία μας μου ζητά 750 ευρώ για τον τάφο που μας παραχωρησε να θάψουμε την μητέρα μας αλλιώς δεν θα μπει το όνομα της στον Σταύρο επάνω ( έτσι μας είπανε). Η μητέρα ζούσε με τον πατέρα μου με μια μικρή σύνταξη .

Δεν υπήρχε κάτι από χρήματα στην ακρη. Η αδερφή μου ζει με το μισθό της την οικογένεια της και εγώ είμαι ανεργη. Παρακαλέσαμε την εκκλησία να τα δώσουμε με δόσεις αυτά τα χρήματα και μας αρνηθηκαν. Νόμιζα ότι η εκκλησία έχει σαν πρώτο σκοπό της να νοιάζεται και να βοηθά τον κόσμο της!

Μένω άφωνη με την εκβιαστική της θέση για να πάρει τα χρήματα. Μένω στα Ιωάννινα. Η εκκλησία της περιβλέπτου είναι η ενορία μας. Παρακαλώ απαντήστε μου. Θεώρησα πιο πρέπον να μιλήσω μαζί σας παρά να απευθύνω στα ΜΜΕ Ιωαννίνων και Αθηνών. Ευχαριστώ”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: