Απίστευτο! Ποια βουλευτής της ΝΔ έχει πάρει μέχρι και στέμμα στα… καλλιστεία! Έτσι εξηγείται η ευφράδεια λογου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Τώρα βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής και “συγκλόνισε” το πανελλήνιο με την πρόσφατη “καταιγιστική” της ομιλία στη Βουλή, αλλά το 2003 έπαιρνε μέρος στα Πελοποννησιακά καλλιστεία και μάλιστα πήρε και στέμμα.

Για ποια πρόκειται; Για τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού που είχε στεφθεί ως «Miss Beauty 2003».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Τι έγινε ρε παιδιά;ο Κούλης μάζεψε όλα τα πρώην μοντέλα στην κυβέρνηση;Μήπως μπερδεύτηκε ότι θα κάνει καμία επίδειξη μόδας η Μαρέβα ;Μοντελοπνίχτης ο Κούλης

  2. Η αριστεία στα καλύτερά της. Να τη χαίρονται η ψηφοφόροι της, το κόμμα της και ο Ελληνικός λαός που την πληρώνει. Κατά τα άλλα πρέπει να μειωθούν δεν υπάρχουν λεφτά για βασικές παροχές και υπηρεσίες για να πληρώνονται τα ‘αστέρια’ της βουλής.

  3. 2 καί 1 δέν είναι πάρα πολύ δύσκολο.2 καί 1 κάνει τέσσερα.
    Γιάννης Λάκων

  4. Η λίθινη εποχή δεν τελείωσε επειδή δεν είχε άλλους λίθους αλλά επειδή εξελίχτηκε ο άνθρωπος .

  5. 1KAI 1 =2
    2KAI 1= ?

    θα καταφερει να απαντησει ο στοκος των 10000 ευρω μηνιαιως .,.,.?

    αμφιβαλω

    καμαρωστε ΕΛΛΗΝΕΣ τι ψηφιζετε,.,.

    μηπως και αυτη αγορασε 1-2 προπτυχιακα και 1-2 μεταπτυχιακα απο βαλκανια σε τιμη ευκαιριας ?

  6. Στέφανε μη χαρίσεις σε κανένα από δαύτους .στη φόρα όλα καί να τούς ξεβρακώνεις.

  7. Ελλειναρας,μια ζωη κοροιδο,ψηφος με κριτηρια για τον μπεο καβαλα,ενας απο τους πολλους λογους που μας ξεπουλησαν αυτοι που ((μας)) κυβερνουν.

  8. Πρεπει να γίνει διατριβή για τους λόγους που ωθούν τους Έλληνες ψηφοφόρους να ψηφίζουν τέτοια κελεπουρια. Αλήθεια τι περίμεναν οι κυκλαδιτες απο τη συγκεκριμένη; η κάπου τους φάνηκε γνωστό το όνομα μέσα στη κάλπη και έβαλαν σταυρο για να μην πάει χαμένος; έτσι για πλάκα, πριν πααααααρα πολλα χρόνια δεν ψήφισαν λεβέντη επί εποχής φραπε και παρολίγο να βγει βουλευτής;

  9. Ολες οι π…υτανες παντα βρεισκουν τον δρομο τους ΟΣΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ….Ειδικα βολεμαινες στο Δημοσιο να της πληρωνουμαι ολοι εμεις οι μ..λακες ελληνες φορολογουμενοι οπως Η ΝΟΝΗ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ Η ΤΣΑΓΚΡΗ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΝΤΟΡΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ……………………

  10. Αμορφωτη και αγραμματη,τι φταιει αυτη αν καποιοι ψηφίζουν με λάθος κριτήρια;

  11. Αυτό το ον πληρώνεται με 8.000 ευρώ το μήνα (εκτός τα παρελκόμενα) και νέοι επιστήμονες φεύγουν στο εξωτερικό γιατί δεν βρίσκουν δουλειά… Να τους χαιρόμαστε.

    1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΘΟΤΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ..ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ?ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ.ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑ.

  12. αγαπαμε ρινακι κατερινακι με την κορμαρα της και τα ουλα της

    1. ΟΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

Comments are closed.