Απίστευτο! Πρόστιμο 17.650 την… ώρα στην Ελλάδα από την Κομισιόν, επειδή αλλάξαμε την ώρα!

Κοινοποίηση:
1

Αντίθετη με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία ήταν η αλλαγή της ώρας τα ξημερώματα της Κυριακής, σύμφωνα με πηγές από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα οι πηγές μας αναφέρουν ότι από τις 3 πμ της Κυριακής 31/3, οπότε και κληθήκαμε όλοι να γυρίσουμε το ρολόι μας ώστε να δείχνει 4πμ, η Ελλάδα παραβιάζει την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και, ως εκ τούτου, από σήμερα 1η Απριλίου η χώρα θα επιβαρύνεται με πρόστιμο 17.650 ευρώ… την ώρα!

Το επιβληθέν πρόστιμο θα παραμείνει εν ισχύ, μέχρις ότου η Ελλάδα συμμορφωθεί με την κείμενη νομοθεσία και επαναφέρει την ώρα, κατά μία ώρα νωρίτερα.
Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Σεπτεμβρίου 2018, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέβαλε πρόταση για διακοπή των εποχικών αλλαγών του χρόνου εντός του 2019.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι Βρυξέλες ανακοίνωσαν ότι μας χρεώνουν με 1728 ευρώ ανά δευτερόλεπτο,όσο δεν κλείνουμε τα σύνορά μας στους λαθρομετανάστες και όσο εμποδίζουμε αυτούς που μπήκαν ήδη,να φύγουν προς Ευρώπη μεριά…Αντίθετα δίνουν μπόνους σε Ορμπαν και Σαλβίνι για την πολιτική τους…

Comments are closed.