Απίστευτο: Συνελήφθη άνδρας στη Νέα Μάκρη για εμπρησμό που τον είχαν συλλάβει πριν 15 μέρες!

Κοινοποίηση:
ΕΛΑΣ

Συνελήφθη σήμερα, τις πρώτες νυχτερινές ώρες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απο ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ Νέας Μάκρης, αλλοδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από πρόθεση σε χόρτολιβαδική έκταση πλησίον του ρέματος Ραφήνας στην Αττική.

Ο ίδιος είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο και στις 16 Ιουνίου 2024 και του επιβλήθηκε ποινή με αναστολή.

Αυτός οδηγήθηκε σήμερα το πρωί, ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και τον παράπεμψε να απολογηθεί στον Ανακριτή την Τρίτη το πρωί.

Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 8.538€

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ο/Η ΝΔουλαιο προσφυγκόπουλο που έφερε το κουλι να μαζέψει ελιές και μετά να τις κάψει λέει:

    ΝΔουλαίος υπάλληλος σε υπηρεσία καψίματος, γι’ αυτό το άφησαν ελεύθερο το προσφυγκόπουλο! Κάψει βουνό βάλει ΝΔουλαίο αφεντικό κουλι φτερούδες!

  2. Ξέραμε ότι οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωινη, τα νοθευμένα πετρέλαια, μπραβιλικια,πουτανες και κοκα κολες σε μαγαζιά, δρουν ως προβοκατορες επεισοδίων σε πορείες και σε γήπεδα,είναι επίορκοι σε ότι έχουν ορκιστεί στο Ευαγγέλιο, πλην το τελευταίο κομμάτι που αναφέρεται στην υπακοή των εντολών των ανωτέρων τους, οι οποίες αναιρούν ευθύς, όλα τα προηγούμενα που έχουν υποτίθεται ορκιστεί. Δρουν ως εκτελεστές συμβολαίων θανάτου, ακόμα και μεταξύ τους,είναι λαθροδιακινητες ανθρώπων που είναι εχθροί των πολιτών που πρέπει και καλά να προστατεύουν, αρχαιοκαπηλοι και τώρα μαθαινουμε πως είναι και εμπρηστές. Πόσο πάει ρε κωλομπατσοι η μίζα από την Siemen-s.s. για τις ανεμογενητριες και τα φωτοβολταϊκά;

  3. Τι πρόστιμο και κοραφέξαλα; Το κάθαρμα είναι σε διατεταγμενη υπηρεσία ή είναι βλαμμένος. Σε κάθε περίπτωση μαντρωστε τον ή σε κανένα κρατητήριο ή σε κανενα ψυχιατρείο και μετά το πέρας της έρευνας, απέλαση!!!

Leave a Response