Απίστευτο και όμως αληθινό. Δείτε τι μας καταγέλλει υποψήφιος με τους “Σπαρτιάτες”. ΕΔΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΘΕΙΑ

Κοινοποίηση:
ΕΚΛΟΓΕΣ

Τι μας καταγέλλει υποψήφιος με το κόμμα ‘Σπαρτιάτες”.

“Ονομάζομαι Βενετσάνος Κωνσταντίνος υποψήφιος με τους Σπαρτιάτες….Νομός Κορινθίας.  Η γνωστή εταιρία του Κούλη ΑΕ, 10 ώρα με έδειχνε 4230 και 12 με 4206.  Μεγάλη νοθεια”

Δείτε παρακάτω εικόνες

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Κουλαρα πανετοιμη για το masterchef! Μα τι λετε τωρα? 50% συμμετοχη του ελληνικου πληθυσμου στις εκλογες, εκλογικο…σωμα αλλοδαπων με επιδοματα, η συγκεκριμενη εταιρεια στη καταμετρηση, πηρε το παληκαρι 40% !

  2. ΚΟΥΛΗ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

  3. εχετε πλακα μερικοι εδω μεσα, ή απλα δεν σας “κοβει”. αλλος μιλαει για μηνυσεις αλλος για επαναληψη εκλογων, οτι να ναι δηλαδη. ρε αδερφια για σκεφτειτε ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ? αφου ολοι ειναι ενταγμενοι στο συστημα της διαφθορας του κουλη. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ , δηλαδη να δικασει και να κανει εκλογες. και αυτος ειναι Ο ΛΑΟΣ !!!!
    εδω ολοκληρος Πουτιν οταν πηρε χαμπαρι οτι 25 χιλιαδες στρατος ξεκινησε για να τον ριξει ΧΕΣΤΗΚΕ και ζητησε βοηθεια απο τον πρωην αντιπαλο του τον Καντιροφ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ. ΤΑ ΟΠΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ειναι η μονη λυση. και αν δεν εχετε οπλα εχετε ομως βενζινη, τσεκουρια, μαχαιρια, την νυχτα συμμαχο, εχετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ που μπορουν να χρησιμοποιηθουν σαν οπλα. οραμα και πιστη στην νικη χρειαζεται. το 1821 ηταν ολοι ξεβρακωτοι, χωρις παπουτσια και οπλα.

  4. Τελικά τα κομπιούτερ της εταιρείας βγάζουν ότι να ναι ? Ποιος τα προγραμματίζει ?

  5. Δεν ανοίγουν οι εικόνες,πάντως πιστεύω ότι η Σίνγκιουλαρ με εντολή Ρότσιλντ έκανε νοθεία και έβγαλε πορδηπουργό το ζαβό που δεν είναι άξιος να διοικήσει περίπτερο

  6. επαναληψη εγκλογων και απαγορεψη στους εγκληματιες κλεφτες και καινουργια καταμετρηση ψηφων και απαγορεψη της ΝΔ.

  7. Μυνηση αμεσως και στην στενη η εγκληματικη οργανωση της κουλας με τις παρατυπιες τους ολοι τους ειναι εγκληματιες.

Comments are closed.