«Δεν πάμε νοσοκομείο. Αφήστε μας να πεθάνουμε σπίτι μας…» – Τον έσωσαν γείτονες που έσπασαν την πόρτα!
Παραλίγο τραγωδία σε χωριό του Δομοκού, όταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι έμαθε πως έχει μολυνθεί με κορωνοϊό.
Ο 85χρονος και η σύζυγός του, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, κόλλησαν από τη γυναίκα που τους φροντίζει, ενώ στο χωριό έχουν καταγραφεί τουλάχιστον οκτώ κρούσματα. «Δεν πάμε νοσοκομείο. Αφήστε μας να πεθάνουμε σπίτι μας…», έλεγε ο 85χρονος όταν έμαθε πως έχουν κορωνοϊό.
Μάλιστα στην προτροπή της γιατρού να πάνε στο νοσοκομείο, ο 85χρονος αντέδρασε. Κλειδώθηκε στο γκαράζ και έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο, για να πεθάνει από τις αναθυμιάσεις! Τον ηλικιωμένο έσωσαν γείτονες, που έσπασαν την πόρτα και πρόλαβαν τα χειρότερα.
Τελικά οι συγχωριανοί του μαζί με τη γιατρό και προσωπικό από το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι κατάφεραν να τον πείσουν και το ζευγάρι μεταφέρθηκε στην κλινική Covid του νοσοκομείου Λαμίας.
Η κατάρα τού γουρλομάτη επαναλαμβάνεται:»Θά πατάξω τούς γηγενείς Ελληνες».Υλοποιεί ότι υποσχέθηκαι στά αφεντικά του στούς Εβραίους διεθνιστές νά αλλάξει τόν ελληνικό πληθυσμό μέ λαθροπήθικους.
Γιάννης Λάκων
Αμα βγουν ζωντανοί από εκεί θα έχει γίνει θαύμα…
ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΛΕΟΝ
ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΛΕΟΝ