Απίστευτο και όμως γίνεται! Δείτε πως περνούν τον φράχτη οι λ@θρομετανάστες – Τι κατασκευάζουν (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
ΕΒΡΟΣ

Μπορεί ο φράχτης στον Έβρο να αποτελεί ένα κάποιο εμπόδιο για τους λ@θρομετανάστες, αλλά όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες τίποτα δεν τους σταματά.

Αυτοσχέδιες σκάλες, ως και τσιμεντόλιθους χρησιμοποιούν προκειμένου να περάσουν πάνω από τον φράχτη και να μπουν στη χώρα μας.

skales

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. και οι μλκς από πίσω υποτίθεται ότι “περιπολούν” για να τους εμποδίσουν αν πηδήξουν αλλά αν τελικά πηδήξουν το φράχτη μετά πηδάνε και τους “φρουρούς” και το ξέρουν!! Θυμάστε ότι οι Ούγγροι είχαν φτιάξει φράχτη με στρατό, με κορμιά και δήλωσαν πως όποιος τολμήσει να περάσει θα βαρέσουν στο ψαχνό και το έκαναν πράγματι; Πριν δυο τρια χρόνια, τότε με τα γεγονότα στον Έβρο…. έτσι φυλάνε σύνορα….

  2. ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΩΜΑΛΟΙ.
    ΦΤΗΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
    1) ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Ή ΓΕΜΑΤΗ ΛΥΚΟΥΣ, ΣΚΥΛΟΥΣ, ΑΡΚΟΥΔΕΣ
    2) ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ ΣΥΡΜΑΤΑ
    3) ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΕΜΦΟΡΤΩΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ

  3. Μπαμ στο ψαχνο και οι πιθηκοι γινονται κοτες χωρις πουπουλα! Το καταλαβες Μητσοτακη “ανθρωπιστη” κεφαλοκυνηγε των Ψωρο(ς)επιδοτησεων?

  4. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ πάρτε το χαμπάρι αν θέλανε να τους σταματήσουν δεν χρειάζονται ούτε φράχτες ούτε λιμενικά ούτε να φυλάνε, παράνομη είσοδός στην χώρα φυλάκιση πρόστιμο, αν πληρώσουν τα έξοδα άμεση απέλαση και αν ξανάρθουν 10 χρόνια φυλακή να δούμε μετά θα ξανάρθουν ? σιγά τον φράχτη πάνε από αλλού αφού άμα έρθουν τούς καλοδέχονται και δίνουν και επίδομα και μάλιστα χωρίς να ελέγξουν αν ειναι εγκληματίες και το έχουν σκάσει από καμιά φυλακή και το άκρον άωτον αν κάνουν παρανομία και τους πιάσουν αντί να τους κάνουν απέλαση τους αφήνουν, τι φράχτες και πράσινα άλογα η κοροϊδία στο μεγαλείο της !

  5. Όλα αυτά γίνονται γιατί οι εδώ ΠΡΟΔΟΤΕΣ κατάργησαν τα Ναρκοπέδια!!!!!!
    Θέλουν εκατομμύρια επενδυτές για να μας μπολιάσουν!

    Τι φράχτες και κουραφέξαλα μετά.

  6. Η σκάλα ΟΚ είναι αυτοσχέδια, τα τσιμεντένια μπλόκα όμως της φωτό είναι μεγάλα και θέλουν γερανό.
    Γερανό με σιγαστήρα δεν έχω ξανακούσει.
    Πιστόλι και όπλο με σιγαστήρα όμως έχω ακούσει.
    Περιπόλους με τέτοια δεν έχουμε ?
    Φράχτης χωρίς περίπολα, κάμερες και δεύτερο φράχτη από πίσω του, είναι σαν να μην υπάρχει.
    Ομοίως και ηλεκτροφόρα καλώδια και νάρκες να βάζαμε, αν δεν τα επιτηρούμε, καντάλ καντάλ θα τα εξουδετερώσουν και αυτά.
    Λείπει η Κρατική βούληση να προστατέψουν την χώρα.
    Πάρτε το χαμπάρι.

  7. Αμα πέσουν οι πρώτες σφαίρες, δεν θα πλησιάσει κανείς ποτέ ξανά… Ολα αυτά είναι για τα πρόβατα που τους πιστεύουν.!!!! Αμεση αποτροπή της ισλαμικής απειλής και απέλαση των υπαρχόντων ξένων από όπου στο διάολο ήρθαν.!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.