Απίστευτο περιστατικό με γυναίκα να χάνει τη ζωή της σε χώρο αποσκευών αεροδρομίου στις ΗΠΑ

Κοινοποίηση:
APOSKE

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της αφού παγιδεύτηκε σε ιμάντα μεταφοράς σε χώρο αποσκευών στο Διεθνές Αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγο.

Ο Λάρι Λάνγκφορντ, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Σικάγο, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η γυναίκα «μπλέχτηκε στο σύστημα του ιμάντα μεταφοράς που χρησιμοποιείται για τη μετακίνηση των αποσκευών» σε έναν από τους μη δημόσιους χώρους του αεροδρομίου.

Η αστυνομία είπε ότι η γυναίκα ήταν 57 ετών, αλλά δεν έδωσε το όνομά της στη δημοσιότητα. Το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ δήλωσε ότι η γυναίκα δεν ήταν υπάλληλος του αεροδρομίου.

Τι συνέβη

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σικάγο ανταποκρίθηκε σε κλήση γύρω στις 07:30 τοπική ώρα (01:30 BST) για μια γυναίκα που δεν ανταποκρινόταν και ήταν καθηλωμένη σε μηχανήματα που χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά αποσκευών.

Η γυναίκα βρέθηκε σε χώρο αποσκευών στον τερματικό σταθμό 5 του αεροδρομίου, ο οποίος χρησιμοποιείται για διεθνείς πτήσεις.

Η αστυνομία ανέφερε ότι η γυναίκα εθεάθη σε βίντεο παρακολούθησης να μπαίνει στον εν λόγω χώρο γύρω στις 02:30 τοπική ώρα.

Η αστυνομία του Σικάγο διεξάγει έρευνα θανάτου εν αναμονή της νεκροψίας-νεκροτομής του πτώματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: