Απίστευτο σκηνικό με αλλοδαπή γυναίκα μέσα στο Μετρό-Έτρεξαν όλοι να την…

Κοινοποίηση:
81d4580425-660x296

Όλα συνέβησαν στην αποβάθρα προς Αγία Μαρίνα.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα στο μετρό, όταν, στο σταθμό Νομισματοκοπείο έσπασαν τα νερά μιας γυναίκας που ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της γυναίκας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας “αγωνία της νεαρής εγκυμονούσας που πονούσε, δεν μιλούσε Ελληνικά και δεν είχε κάποιον συνοδό στο σταθμό του μετρό” ήταν έκδηλη.

Όμως ήταν άμεση η κινητοποίηση της υπεύθυνης του σταθμού και των επιβατών που έσπευσαν να βοηθήσουν την ετοιμόγεννη και μάλιστα όλοι μαζί κάνανε αναπνοές για να της συμπαρασταθούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ελληνοποιημένος γεννήθηκε, ήδη ξεκίνησε το επίδομα των 250 ευρώ επιπλέον.

  2. ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΚΟΥΝΕΛΕΣ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΜΟΥΛΙΚΑ ΣΑΝ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ………… ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ…………….ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΣΕ ΑΝΤΊΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΌΡΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΈΝΑ ΠΑΙΔΊ, ΛΌΓΟΥ ΚΡΊΣΗΣ, ΕΝΏ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ ΓΕΝΝΟΎΝ ΑΣΤΑΜΆΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΊΝΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΕΦΌΔΙΑ, ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ, ΣΠΊΤΙ, ΥΓΕΊΑ, ΧΩΡΊΣ ΚΑΜΊΑ ΕΠΙΒΆΡΥΝΣΗ, ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΤΟΥΣ ΈΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΨΕΙ,

  4. Σαν τα τρωκτικα, γεννοβολανε , ακομα και βγαινοντας απο τα φουσκωτα πλεουμενα τα ξεπετανε μολις πατησουν το ποδι τους στην στερια , μην χασουν και το δωρο που υποσχεθηκε ο κουλης … πιο συχνα γεννανε παρα αφοδευουν αυτα τα ζωα , θα τρεχουνε και δεν θα φτανουμε με τα εκατομμυρια των επιδοματων που θα παιρνουν , καιρος να φευγουμε απι αυτην την μπουρδελοχωρα

Comments are closed.