Απίστευτο! 16χρονος “έφαγε” σοβάδες και βρέθηκε στο νοσοκομείο!

Κοινοποίηση:
sofades-lamia

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Θήβας, δίπλα στην εφορία, την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020, περίπου στις 22:00 μ.μ.. Ένα 16χρονο παιδί που περνούσε από το σημείο τραυματίστηκε όταν σοβάς ξεκόλλησε από ένα κτήριο και έπεσε πάνω του, προκαλώντας του σωματικές ζημιές στο πάνω μέρος του σώματος του.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε το παιδί στο Γεν. Νοσοκομείο Θήβας, από όπου και μεταφέρθηκε στη συνέχεια στην Αθήνα, στο ΚΑΤ, για περαιτέρω εξετάσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. φυσικά και δεν φταίει κανένας άλλος.. το παιδί φταίει που περνούσε από εκείνο το σημείο κι ίσως να φταίει και λίγο το αεράκι..
    Έτσι κι εγώ στο μαγαζί μου στον εξωτερικό χώρο του ακαλύπτου από τον σεισμό του περσινού Ιούλη έχουν αποκολληθεί κάτι κομματάρες τσιμέντου από την παρακείμενη οικοδομή, και κρέμονται σε μια τριχα.. κι όταν κάλεσα να καταγραφουν οι ζημιές μου είπαν από τα κλιμάκια αυτά ότι δεν είναι αυτοί γι αυτά τα θέματα υπεύθυνοι αλλά άλλοι!
    Με αποτέλεσμα να μην μπορει να βγει στον ακάλυπτο χωρο ουδείς αλλά και έχω απαγορέψει και στο προσωπικό να βγαίνει όπου ο χώρος αυτός ήταν χώρος που έκανε το διαλλειμα του αλλά και τα τσιγάρα του.
    Το καταθέτω εδώ να υπάρχει κι αυτό.

Comments are closed.