Απίστευτο! Bανδάλισαν την αναθεματική πλάκα του αδικοχαμένου Συνταγματάρχη – Ιπτάμενου τεχνικού Ευάγγελου Καστανίτη

Κοινοποίηση:
1000584022_20240606122718625

Στις 18 μαρτίου 2008 και περι ωρα 10:38 το πρωί, ένα από τα παλαιότερα ελικόπτερα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, με πρώτο έτος κυκλοφορίας το 1966 και αριθμό Νηολογίου ΕΣ 822, τύπου UH-1H, το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας με προορισμό τη Ρεντίνα, κατέπεσε στο Βασιλούδι Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα των άδικο χαμό του τριμελούς πληρώματος του, το οποίο αποτελούνταν από τον Ανθυπασπιστή Ευστάθιο Καρδόπουλο, 33 ετών, Κυβερνήτη, τον Αρχιλοχία Ευάγγελο Καστανίτη, 28 χρονών, Μηχανοσυνθέτη και τον Επιλοχία Αθανάσιο Κατσιά, 24 ετών, Συγκυβερνήτη.

14 χρόνια μετά κάποιοι βάνδαλοι προφανώς αναγκέφαλοι, πήγαν στο πάρκο που έχει αφιερωθεί στη μνήμη του Συνταγματάρχη πια, Τεχνικού Ευάγγελου Καστανίτη το οποίο βρίσκεται απέναντι από το στρατόπεδο του Οπλαρχηγού Δημητρίου Νταλίπη, επί την οδό Εθνικής Αντιστάσεως 115 και με μαύρο spray προσπάθησαν να αμαυρώσουν την μνήμη του αδικοχαμένου ήρωα μαυρίζοντας την αναθεματική πλάκα, η οποία βρίσκεται εκει για να θυμίζει σε όλους ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε αυτό τον κόσμο υπερασπίζονται με την ίδια τους τη ζωη, Πατρίδες, Θρησκείες και οικογένειες!

Τον βανδαλισμό εντόπισε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βαλάντης Καραμπουρούνης διερχόμενος από το σημείο και ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ η οποία έφτασε στο σημείο λίγη ώρα αργότερα για να καταγράψει το θλιβερό αυτό περιστατικό.

Πηγή: InThess.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αλβανογενείς, σλαβογενείς/τουρκοβουλγαρογενείς, τουρκογενείς, αραβογενείς, ρωσογενείς! Πχ ο Τσίπρας είναι αλβανογενής.

  2. Κ μόλις έπιανε η Αστυνομία ένα τέτοιο κωλόπαιδο κ τού έβαζε το χέρι στον κώλο, αρχίζατε όλοι μαζί: Φασισμός, Ακροδεξιά!!😠
    Τώρα σάς κακοφαινεται,ταχαμου-ταχαμου..

  3. ta ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ —

    ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ // ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ …

    ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΙΟΥ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

  4. ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΒΓΑΖΕΙ Η ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟΘΡΕΜΜΕΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΤΣΙΠΡΑ.

Comments are closed.