Απαγωγή Γιώργου Κυπαρίσση: Συγκλονίζει η μάνα του – «Σας ικετεύω, πείτε μας ότι είναι καλά»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή1

Έκκληση στους απαγωγείς του γιου της που έπεσε θύμα αρπαγής στις 29 Δεκεμβρίου από την περιοχή Ντράφι, απευθύνει η Όλγα Κυπαρίσση ζητώντας διαβεβαιώσεις ότι ο 40χρονος επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του.

«Ο Γιώργος μας δεν έχει γυρίσει ακόμα κοντά μας. Ειμαι Μάνα. Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να βρούμε γρήγορα λύση και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε. Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας. Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο για τη στήριξη και τη διακριτική στάση που έχει δείξει μέχρι τώρα».

apagogi kyparissi

Το σημείο που έκαψαν οι δράστες τα αυτοκίνητά τους

Η απαγωγή θρίλερ του επιχειρηματία είχε γίνει έξω από το σπίτι του στο Ντράφι τα μεσάνυχτα της 29ης Δεκεμβρίου και ο 4χρονος απήχθη επιστρέφοντας από μια ταβέρνα στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, ενώ τα δυο αυτοκίνητα που είχαν οι δράστες είχαν κλαπεί από το 2020 και βρέθηκαν καμένα στα Σπάτα.

Πενήντα μια ημέρες από την αρπαγή του 40χρονου με τους απαγωγείς να μην έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια τον τελευταίο μήνα και έχοντας ζητήσει λύτρα για την απελευθέρωσή του 1 εκατομμύριο ευρώ η αστυνομία είχε ανακοινώσει: «Παρακαλούμε να μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία, δεδομένου ότι αυτό που προέχει είναι η προστασία της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Παει αυτος ποιος ξερει σε ποιο λακκο σε ποιο χαντακι τον εχουν αφησει………….

Comments are closed.